Osasuna vs Villarreal: Bästa oddsen och matchtipsen

Osasuna kommer att ta sig an gästande Villarreal på Estadio El Sadar i en La Liga-match kommande söndag.

Både Osasuna och Villarreal siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Hemmalaget kommer göra allt för att minska luckan till gästerna i tabellen efter den här matchen.

Statistik och fakta för Osasuna vs Villarreal i La Liga

  • I de senaste 17 Osasunas hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I 13 av Osasunas senaste 15 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Osasunas senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 3 Osasunas matcher, var antalet mål under 1.5
  • I de senaste 4 Osasunas hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Villarreal har gjort mål på de senaste 13 bortamatcherna
  • Villarreal har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna
  • I 9 av de senaste 11 bortamatcherna Villarreal har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Villarreal har släppt in i 14 av de senaste 16 matcherna
  • Villarreal har inte förlorat 8 av sina senaste 10 bortamatcher

Osasuna vs Villarreal Preview

Osasuna form

De har fått med sig fyra poäng från sina tre senaste matcher. Först slog Osasuna Athletic Bilbao 1-0, följt av 0-0 mot Celta Vigo. Nu senast fick man slicka såren efter en 1-0-förlust mot Valencia. Osasuna har tagit åtta poäng i deras tio matcher mot lag från den övre halvan av La Liga-tabellen. De vann två av dessa matcher med fem mål mot tolv. Osasuna tog bara två segrar på de sex senaste La Liga-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika en och förlorade tre, de gjorde fyra och släppte in fem mål.

Villarreal form

Villarreal fick bara med sig två poäng från sina tre senaste matcher. Först spelade man oavgjort 1-1 mot Anderlecht, för att sedan spela oavgjort igen. Den här gången 1-1 mot Real Betis, och senast förlust 0-1 mot Anderlecht. Villarreal tog tio poäng från sina tolv matcher mot lag från den övre halvan av La Liga-tabellen. De vann tre, gjorde nio mål och släppte in 16. I sina sex senaste bortamatcher i La Liga, tog Villarreal två vinster, medan man spelade lika i en draw och åkte på tre defeats förluster. Man hade en målskillnad på nio insläppta och gjorde sju mål framåt.

Osasuna vs Villarreal H2H

Osasuna åkte på en smäll när Villarreal plockade ner dem med 2-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 1-0-seger. Osasuna går in i matchen mot Villarreal med 4-0-6 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Osasuna gjorde minst ett mål i 9 av sina 10 senaste matcher i La Liga mot Villarreal. Båda lagen gjorde mål åtta gånger i de senaste tio matcherna mellan Osasuna och Villarreal.

Över 2.5 mål gick in åtta gånger i de senaste tio matcherna mellan de här lagen. Osasuna gjorde ett snitt på 1.2 mål, där Villarreal snittade 2.1 mål. Båda lagen göra mål var vinnande åtta gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i två av Osasuna’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de ett mål under den här perioden.

Tabellställningar i La Liga

Osasuna tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på tre förluster under den här perioden. Villarreal vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade två. Osasuna har vunnit fyra utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Estadio El Sadar.

Senaste lagnyheter

Osasuna har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Villarreal endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Osasuna har gjort mål i 4 raka hemmamöten med Villarreal.

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Ante Budimir står ut när det gäller Osasuna, och Jose Luis Morales för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på på söndag.

Osasuna saknar bara en spelare i truppen när de möter Villarreal på Estadio El Sadar.

Osasuna kan inte använda sig av Nacho Vidal kommande söndag mot Villarreal, eftersom han är skadad för tillfället.

Giovani Lo Celso kommer inte att följa med Villarreal denna gång, då de måste rehabba en skada.