Östers IF vs IK Brage: Bästa oddsen och matchtipsen

Östers IF drar fördel av hemmaplan när IK Brage gästar i Superettan kommande söndag. Östers IF ordnade sin första seger för säsongen i Superettan när de klarade premiären med bravur. IK Brage fick vad de hoppades på i sin första match för säsongen, när de tog 3 poäng i öppningsmatchen. Detta blir ett riktigt intressant toppmöte!

Våra tips

Statistik och fakta för Östers IF vs IK Brage i Superettan

 • Östers IF har inte förlorat 16 av sina senaste 18 matcher
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Östers IF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Östers IF har gjort mål i 8 av de senaste 9 hemmamatcherna
 • Östers IF har släppt in i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Östers IF har inte vunnit 5 av sina senaste 6 matcher
 • IK Brage har inte förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
 • IK Brage har släppt in i 5 av de senaste 7 matcherna
 • I de senaste 8 av Östers IFs matcher mot IK Brage var antalet mål över 2.5
 • Östers IF har gjort mål i de senaste 10 matcherna mot IK Brage i rad
 • I de senaste 6 matcherna i rad Östers IF har spelat mot IK Brage har båda lagen gjort mål
 • Östers IF har släppt in i 9 av de senaste 10 hemmamatcherna mot IK Brage
 • I 5 av de senaste 7 av Östers IFs matcher mot IK Brage var antalet mål över 3.5

Form: Östers IF mot IK Brage

Östers IF kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Östers IF som hållit sin nivå. Efter en tuff försäsong har det verkligen lossnat för Öster som vann med hela 3-1 i premiären. Nu siktar de på att underhålla hemmapubliken med en ny vinst.

IK Brage är inne i ett bra flow

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av IK Brage de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Brage imponerade verkligen i premiären som de vann med 3-0. Nu siktar de på att fortsätta segertåget och etablera en bra position i tabellen.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Hemmafördelen gör dock att vi tror på Öster.

Östers IF vs IK Brage Matchhistorik

När lagen senast möttes in en match i Superettan – 4 oktober 2021 – kammande båda lagen hem en poäng vardera efter slutresultatet 2-2. Östers IF går in i matchen mot IK Brage med 5-2-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. De senaste matcherna mellan Östers IF och IK Brage har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs 2 match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan gå före med tre poäng från varandra. Det kommer säkert att bli spännande att se Östers IF och IK Brage slåss om poängen i sin kommande match kommande söndag.

Skytteligan

Marc Rochester Sörensen är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Östers IF kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer IK Brage ställa hoppet till Joakim Persson att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.