Everton vs Man Utd: Bästa oddsen och matchtipsen

Everton välkomnar Man Utd för en match i Premier League på Goodison Park på lördag. Everton befinner sig på plats nummer 17 i Premier League med 25 poäng från sina första 29 matcher. 26 poäng framför dem på plats nummer 7 hittar vi Man United. Manchester United ska försöka ta sista chansen att nå Champions League när lagen möts i helgen.

Våra tips

Statistik och fakta för Everton vs Man Utd i Premier League

 • Everton har förlorat 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Everton har inte vunnit 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Everton har inte gjort mål i 5 av de senaste 7 matcherna
 • Manchester United har gjort mål i de senaste 24 bortamatcherna i rad
 • I de senaste 7 bortamatcherna i rad Manchester United har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Manchester United har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste bortamatcher
 • Manchester United har släppt in i de senaste 7 bortamatcherna i rad
 • Manchester United har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Everton har inte vunnit 12 av de 13 senaste matcherna mot Manchester United
 • I de senaste 5 matcherna i rad Everton har spelat mot Manchester United har båda lagen gjort mål
 • Everton har släppt in i 12 av de senaste 13 matcherna mot Manchester United
 • I 8 av de senaste 10 av Evertons hemmamatcher mot Manchester United var antalet mål under 3.5
 • Everton har gjort mål i de senaste 7 matcherna mot Manchester United i rad

Form: Everton mot Man Utd

Everton har problem att hitta bra resultat

Everton tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. De har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 4-0 mot Crystal Palace, innan West Ham besegrade dem med 2-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att Burnley tog hem tre poäng efter ett sent segermål.

Man Utd hoppas bryta en negativ trend.

Man Utd hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Det har varit en händelserik tid för Man Utd de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra Tottenham med 3-2. Nästa match blev en besvikelse efter en 0-1-förlust mot Atletico Madrid. Deras senaste match, där man tog sig an Leicester gav ett oavgjort resultat (1-1).

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Man Utd är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.83.

Everton vs Man Utd Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Everton & Man Utd spelades den 2 oktober 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Everton tar sig an Man Utd med 1-5-4 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 5 gånger i den senaste 10 matcher mellan Everton och Man Utd blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljs Everton och Man Utd för närvarande åt med hela 26 poäng och tio placeringar. Man Utd kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Everton på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Everton är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Everton och Man Utd kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Cristiano Ronaldo när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet fyra gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Man Utd.

Med två mål på de sex senaste matcherna för Everton är Richarlison spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.