Premier League: Helgens bästa tips

West Ham – Newcastle

Det har varit ännu en imponerande säsong för David Moyes mannar. Londonklubben kanske bara fick med sig 1 poäng mot Leicester senast, men de har ett utmärkt facit på hemmaplan där man plockat skalper av tunga namn som Liverpool, Chelsea och Tottenham.

Newcastle har rest sig ur askan efter en katastrofal inledning på säsongen och kliver in i lördagens match med tre viktiga segrar. Senaste gången de här två lagen möttes vann West Ham i en säsongspremiär som producerade 6 mål och jag tror vi kan bjudas på en underhållande tillställning även denna gång.

Tips: West Ham och över 2.5 mål @2.5

Southampton – Everton

Frank Lampard inledde sin ämbetstid som ny Everton-coach med raka segrar hemma på Goodison Park. Dock får man ha i åtanke att det är Leeds och Brentford som bjudit på motståndet, två klubbar som sett bleka ut den senaste tiden.

På bortaplan har Toffies ett uselt facit med 7 förluster i deras 10 senaste. Jag gillar inte deras chanser mot ett Southampton som hittat formen och nu spelar med ett helt annat självförtroende efter starka insatser mot City, Tottenham och Manchester United. Spelvärdet ligger helt klart i ettan.

Tips: Southampton @2.12

Manchester City – Tottenham

City har sett fantastiska ut denna säsong och det är svårt att föreställa sig någonting annat än ytterligare en dominant och metodisk seger hemma på Etihad denna lördag, även om man ställs mot ett Tottenham som vunnit 3 av de 4 senaste mötena lagen emellan.

Pep Guardiolas mannar krossade Sporting Lissabon med 5-0 i tisdags och ska ha för mycket klass för ett Spurs som förlorat tre raka. Conte kommer troligen spela lågt i hopp om att i bästa fall knipa 1 poäng, men det råder klasskillnad mellan dessa lag just nu.

Tips: Manchester City och under 3.5 mål @2.06

Leeds – Manchester United

United har kanske inte sett den förvandlingen som man hoppades på när Ralf Ragnick tillsattes som ny coach, men de ska fortfarande vara favoriter mot ett Leeds på söndag som bara vunnit 5 matcher denna säsong.

Red Devils klev tillbaka upp på fjärde plats i tabellen med 1-0 segern mot Brighton tidigare i veckan. Leeds slickar sina sår efter helgens nederlag med 3-0 borta mot Everton och jag tror inte turen kommer vända för Marcelo BIelsas mannar bara för att de återvänder hem.

Tips: Manchester United @1.87