West Ham vs Newcastle bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när The Hammers förbereder sig för att möta Newcastle i Premier League. West Ham är placerade på plats 4 i Premier League med 41 poäng efter 25 spelade omgångar. Newcastle ligger på plats 17 i tabellen med 21 poäng efter 25 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos The Hammers. De skulle dock kunna skrälla mot Newcastle.

Våra tips

Statistik och fakta för West Ham vs Newcastle i Premier League

 • West Ham United har gjort mål i 18 av de senaste 19 hemmamatcherna
 • West Ham United har inte förlorat 7 av 9 av deras senaste matcher
 • Newcastle har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
 • Newcastle har vunnit de senaste 4 matcherna i rad
 • Newcastle har inte vunnit 9 av 11 av deras senaste bortamatcher
 • Newcastle har inte förlorat de senaste 5 matcherna i rad
 • I 8 av de senaste 10 av West Ham Uniteds matcher mot Newcastle var antalet mål över 2.5
 • I de senaste 12 av West Ham Uniteds matcher mot Newcastle var antalet mål över 1.5
 • I 4 av de senaste 5 av West Ham Uniteds matcher mot Newcastle var antalet mål över 3.5
 • I 4 av de senaste 5 matcherna West Ham United har spelat mot Newcastle har båda lagen gjort mål
 • West Ham United har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna mot Newcastle

Form: West Ham mot Newcastle

West Ham hoppas kunna utöka poängen

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av The Irons som hållit sin nivå. West Ham kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 1-1 mot Kidderminster. Efter det besegrade de Watford med 1-0, och fick sedan dela på poängen i mötet med Leicester som slutade 2-2.

The Magpies fortsätter trumma på

The Magpies hoppas att den goda formen håller i sig. Newcastle har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-1-vinst mot Leeds. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Everton med 3-1 innan de i förra matchen besegrade Aston Villa med 1-0.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att The Hammers kommer att få det första genombrottet.

West Ham vs Newcastle Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog The Hammers med sig 3 poäng därifrån i en 4-2-seger. West Ham går in i matchen mot Newcastle med 3-1-6 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 8 gånger i de senaste 10 matcher mellan West Ham och Newcastle. Båda lagen gör mål var ut 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer West Ham och Newcastle för närvarande i 20 poäng och 13 placeringar. West Ham kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Newcastle kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Newcastle är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan West Ham och Newcastle kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Jarrod Bowen. Han är toppskytt för West Ham, för närvarande på 8 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 6 av deras 6 senaste matcher.

Newcastle kommer att hoppas att Callum Wilson hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen men har inte hittat nätet den senaste tiden.