Real Betis vs Mallorca bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Real Betis möter Mallorca för en match i La Liga kommande söndag. Som nummer 3 har Real Betis lyckats skrapa ihop 43 poäng efter 24 spelade matcher. Med 26 poäng har Mallorca efter 24 matcher placerat sig på plats plats 15 i La Liga. Real Betis går in i matchen mot Mallorca på söndag i hopp om att slå sina motståndare i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Betis vs Mallorca i La Liga

 • Real Betis har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna
 • Real Betis har vunnit 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Real Betis har inte förlorat 8 av 9 av deras senaste matcher
 • Mallorca har släppt in i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
 • Mallorca har förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • Mallorca har inte vunnit de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • Mallorca har inte gjort mål i de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • I 19 av de senaste 21 av Real Betiss matcher mot Mallorca var antalet mål under 3.5
 • I de senaste 3 matcherna i rad Real Betis har spelat mot Mallorca har båda lagen gjort mål
 • Real Betis har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna mot Mallorca
 • Real Betis har släppt in i de senaste 6 matcherna mot Mallorca i rad
 • I 4 av de senaste 5 av Real Betiss hemmamatcher mot Mallorca var antalet mål över 2.5

Form: Real Betis mot Mallorca

Real Betis är i mycket bra form

Real Betis verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Real Betis har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 1-2-vinst mot Rayo Vallecano. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Levante med 2-4 innan de i förra matchen besegrade Zenit Petersborg med 2-3.

Mallorca fortsätter trumma på

Mallorca hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Mallorca kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Rayo Vallecano fick de lämna matchen tomhänta efter en 1-0-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Cadiz med 2-1. De byggde på den positiva trenden genom en 3-2-seger mot Athletic Bilbao i sin senaste match.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Real Betis ha goda chanser att vinna mot Mallorca.

Real Betis vs Mallorca Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Real Betis & Mallorca spelades 14 augusti 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Real Betis tar sig an Mallorca med 3-4-3 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. De senaste matcherna mellan Real Betis och Mallorca har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 17 poäng. Även om Mallorca inte kommer att ha någon att ta sig förbi Real Betis i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Real Betis, som nu är nummer 3 med 43 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Borja Iglesias är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Real Betis kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Mallorca ställa hoppet till Salva Sevilla att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.