Real Betis vs Mallorca: Bästa oddsen och matchtipsen

I omgång 26 besöker Mallorca Real Betis kommande söndag. Gästerna hoppas på ett bra resultat på Estadio Benito Villamarin för att höja självfortroendet och slippa ytterligare en nedflyttningsstrid.

Real Betis går in i nästa La Liga-runda som nummer 5 i tabellen, med 42 poäng så här långt. Med 25 spelade matcher, har Mallorca löst 32 poäng, vilket ger dem plats 10 inför nästa omgång.

Genom att gå in i mötet som favorit kommer Real Betis att vara mycket motiverade att förlänga den obesegrade sviten de just nu har i ligan. De borde ha en hyfsad chans att lösa ytterligare en seger här. Besökarna kommer utan tvekan försöka göra det jobbigt, men med tanke på värdarnas fina form bör det bli väldigt svårt.

Statistik och fakta för Real Betis vs Mallorca i La Liga

  • I 7 av de senaste 8 matcherna Real Betis har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Real Betis har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
  • Real Betis har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I 5 av de senaste 6 hemmamatcherna Real Betis har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Real Betis har inte vunnit 8 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • I 14 av Mallorcas senaste 15 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av Mallorcas senaste 14 matcher var antalet av mål under 2.5
  • Mallorca har förlorade 4 i de senaste 5 borta matcherna spelat utan att göra mål
  • Mallorca har förlorade de senaste 5 borta matcherna på rad medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • I 12 av Mallorcas senaste 14 bortamatcher var antalet av mål under 3.5

Real Betis vs Mallorca Preview

Real Betis form

I sina tre senaste matcher förlorade Real Betis med 4-1 mot Manchester United, kryssade1-1 mot Villarreal, innan man åkte på förlust mot Manchester United med 0-1. Real Betis vann fem matcher, gjorde tolv mål och släppte in nio i sina senaste elva matcher mot lag från den övre halvan av La Liga-tabellen. Detta gav dem 18 poäng. Real Betis löste endast en seger av sex försök så här långt på Estadio Benito Villamarin i La Liga. De kryssade tre och förlorade två av dessa möten där de gjorde sju och släppte in åtta mål.

Mallorca form

En enda poäng har Mallorca att visa upp från sina tre senaste matcher. Det började uselt genom förluster 2-1 och 0-1 mot Espanyol och Elche. Senaste matchen gav iallafall en poäng efter 1-1 mot Real Sociedad. Mallorca tog 17 poäng från sina tolv matcher mot lag från den övre halvan av La Liga-tabellen. De vann fem, gjorde 13 mål och släppte in tolv. Mallorca har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i La Liga. Man spelade oavgjort i noll och förlorade fem, släppte in nio mål och gjorde tre.

Real Betis vs Mallorca H2H

Senast lagen mötte varandra gick Real Betis av planen som 1-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Real Betis går in i matchen mot Mallorca med 4-3-3 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Otroligt nog är Mallorca segerlösa i sina senaste 5 matcher mot Real Betis. Mallorca gjorde minst ett mål i sina 8 La Liga senaste matcher mot Real Betis. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan Real Betis och Mallorca skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet sju gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 2.20 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Real Betis gjorde i snitt 1.5 mål, medan Mallorca snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sju gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Real Betis’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i två av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.8 mål under den här perioden.

Tabellställningar i La Liga

Real Betis tog blygsamma ett segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev sex förluster. Mallorca vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort noll samt förlorade sex av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Real Betis på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till två gånger för Mallorca i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Real Betis endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. Mallorca har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål 5 senaste mötena mellan Real Betis och Mallorca.

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Sergio Canales. Han är den spelaren i Real Betis som är i bäst målform. Han har gjort tre mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Mallorca.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Daniel Rodriguez som de hoppas ska hitta nätet igen. Daniel Rodriguez gjorde två mål för Mallorca i de senaste 6 matcherna.

Real Betis kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande söndag.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou och Juan Cruz finns bland de tre spelarna som saknas för Real Betis på söndag.