Roma vs Verona: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Roma och Verona kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Serie A. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Serie A. På plats nummer 7 i Serie A har Roma spelat ihop 39 poäng efter 24 matcher. Med 36 poäng befinner sig Verona på plats 9 i tabellen med 24 spelade matcher. Roma går in i matchen som favoriter men motståndet ska inte underskattas.

Våra tips

Statistik och fakta för Roma vs Verona i Serie A

 • Roma har gjort mål i 9 av de senaste 10 matcherna
 • Roma har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste hemmamatcher
 • Roma har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Hellas Verona har släppt in i de senaste 13 bortamatcherna i rad
 • I 9 av de senaste 11 bortamatcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hellas Verona har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
 • Roma har inte förlorat 17 av de 19 senaste matcherna mot Hellas Verona
 • Roma har gjort mål i 18 av de senaste 19 matcherna mot Hellas Verona
 • Roma har vunnit 8 av de 9 senaste hemmamatcherna mot Hellas Verona
 • I de senaste 5 av Romas matcher mot Hellas Verona var antalet mål över 2.5
 • I 18 av de senaste 19 av Romas matcher mot Hellas Verona var antalet mål över 1.5

Form: Roma mot Verona

Roma är segerlösa de senaste tre matcherna.

De senaste sex matcherna har bjudit på himmel och helvete för Roma. Först tre raka segrar innan det blev oavgjort mot Genoa och Sassuolo, samt förlust mot Inter. Det ser ut att kunna bli en jämn match mot Verona som är årets uppstickarlag i Serie A.

Hellas Verona är i god form.

Verona hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. De är mycket självsäkra för tillfället och har lyckats besegra Bologna med 2-1. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 2-0 mot Juventus, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 4-0-vinst mot Udinese.

I en match mellan två lag som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Roma kommer att dra det längsta strået.

Roma vs Verona Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Verona och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-2. Roma går in i matchen mot Verona med 5-3-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. 6 gånger i den senaste 10 matcher mellan Roma och Verona blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Roma och Verona för närvarande i 3 poäng och 2 placeringar. Roma kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Verona kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Verona är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Roma och Verona kommer att sluta.

Skytteligan

Tammy Abraham är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Roma kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Verona ställa hoppet till Gianluca Caprari att han ska lägga till fler mål till de 5 han gjort de senaste sex matcherna.