Rumänien mot Ukraina – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Rumänien vs Ukraina Statistik

  • Rumänien har inte förlorat 14 av sina senaste 16 matcher
  • I 10 av Rumäniens senaste 11 matcher i EM var antalet av mål under 3.5
  • Rumänien har inte vunnit 10 av sina senaste 11 matcher i EM
  • Rumänien har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
  • Rumänien har släppt in i 10 av de senaste 11 matcherna i EM
  • Ukraina har släppt in på de senaste 13 matcherna i EM
  • I 11 av Ukrainas senaste 13 matcher i EM var antalet av mål under 3.5
  • Ukraina har inte förlorat 11 av sina senaste 13 matcher
  • I 6 av Ukrainas senaste 7 matcher i EM var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Ukrainas senaste 8 matcher var antalet av mål under 3.5

Rumänien vs Ukraina H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Rumänien spelade mot Ukraina. den slutade 3-4 och var en riktigt bra match. Trots en 4-3-seger senast mot Ukraina har de senaste sex matcherna varit tuffa för Rumänien med tre vinster och Ukraina som tagit tre segrar. Spelbolagen har bästa odds på bortaseger till 2.00.

I de senaste sex matcherna mellan Rumänien och Ukraina hittade båda nät i fyra gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.91.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. Rumänien gjorde ett snitt på 2.67 mål, medan Ukraina snittade 2.34 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Rumänien’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.6 gånger i dessa matcher.

Rumänien vs Ukraina Preview

Rumänien form

Läget kunde varit både bättre och sämre för Rumänien, som har med sig två poäng från de tre senaste matcherna. De förlorade med 2-3 mot Colombia, följt av oavgjort 0-0 mot Bulgaria. De fick med sig en poäng igen senast efter 0-0 mot Liechtenstein. Rumänien vann två av de sex senaste landskamperna. I de resterande blev det tre och en förluster, de gjorde åtta mål och släppte in fyra..

Ukraina form

Ukraina samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Tyskland bjöd på 0-0, vilket följdes upp med en 3-1-förlust mot Polen. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Moldova med 0-4. Ukraina vann tre av sex landskamper, samtidigt som man spelade en oavgjort och fick utstå två förluster. De gjorde elva och släppte in sju bollar.

Nuvarande tabellen i EM

Rumänien tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på två förluster under den här perioden. Ukraina vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade tre. Rumänien har vunnit tre utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Fussball Arena München.

Senaste lagnyheter

Med två mål på sex matcher har Ianis Hagi varit synlig på resultat-tavlan på slutet, vilket gör han intressant i bettingsyfte, när han ställs mot Ukraina och deras defensiv. Gästerna hoppas Artem Dovbyk lägger till ytterligare tre mål i sina senaste matcher.