Serbien vs England: Bästa oddsen och matchtipsen

Serbien vs England Statistik

  • Serbien har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
  • Serbien har släppt in i 9 av de senaste 10 matcherna
  • I 6 av Serbiens senaste 8 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Serbien har inte vunnit 3 av sina senaste 4 matcher
  • England har inte förlorat 16 av sina senaste 18 matcher
  • England har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna i EM
  • England har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna
  • I 9 av Englands senaste 11 matcher i EM var antalet av mål under 3.5
  • England har inte förlorat 9 av sina senaste 11 matcher i EM

Serbien vs England H2H

Senast lagen mötte varandra gick England av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Serbien tog noll wins i sina senaste en match mot England. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 4.75.

Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan Serbien och England.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Serbien gjorde ett snitt på ett mål, medan England snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Serbien’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden.

Serbien vs England Preview

Serbien form

Serbien har varit ojämna på slutet, de slog Cyprus med 0-1. Det följdes upp med en förlust med 2-1 mot Österrike, innan de vann med 0-3 mot Sweden. Serbien vann två av de sex senaste landskamperna. I de resterande blev det en och två förluster, de gjorde 13 mål och släppte in tio..

England form

England kunde addera fyra poäng på kontot från sina tre senaste matcher.. De delade först på poängen efter 2-2 mot Belgien, Sedan tog de tre poäng i en 3-0-seger mot Bosnia-Herzegovina. Tyvärr följdes det här upp med en 0-1-förlust mot Iceland. I sina senaste landskamper har England vunnit två gånger samt kryssat två oavgjorda. De fick stå ut med noll förluster under denna period, med ett målfacit på fyra insläppta och 14 gjorda.

Nuvarande tabellen i EM

Serbien tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på tre förluster under den här perioden. England vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade två. Målen flödar just nu för Serbien på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för England i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Det räcker att kolla på Sergej Milinkovic-Savic, när man ska leta efter en anfallare i god målform. Han nätade två gånger på slutet för Serbien i EM, medan Harry Kane lyckades göra två mål på de sex senaste för England i samma liga. Ingen tvekan att båda är ute efter nya strutar här.