Sampdoria vs Salernitana: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Sampdoria och Salernitana behöver poäng för att fly nedflyttningszonen i Serie A-tabellen. Matchen kommer spelas i Genoa och är en riktig sex poängs-match.

En blick på tabellen visar att den nuvarande skillnaden mellan lagen är 13 poäng tre platser.

Den kommande drabbningen mot Salernitana är en bra möjlighet för Sampdoria att få några välbehövliga poäng in på kontot. Avslutande delen av säsongen kan bli riktigt tuff om de misslyckas ta tre poäng i en match som denna.

Statistik och fakta för Sampdoria vs Salernitana i Serie A

  • I 15 av Sampdorias senaste 17 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Sampdorias senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Sampdoria har inte vunnit de senaste 8 matcherna i rad
  • Sampdoria har förlorade 6 i de senaste 8 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Sampdoria har förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
  • Salernitana har släppt in på de senaste 14 matcherna
  • Salernitana har förlorade de senaste 3 matchernai rad utan att göra mål
  • Salernitana har släppt in på de senaste 11 bortamatcherna
  • Salernitana har förlorat 10 av sina senaste 12 matcher
  • Salernitana har förlorade de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål

Sampdoria vs Salernitana Preview

Sampdoria form

Ett oavgjort resultat var det bästa Sampdoria kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 0-0 mot Inter, innan det fick laget pisk med 1-2 mot Bologna. Det blev mer besvikelse sist när Lazio vann med 1-0. Sampdoria tog tre poäng från sina senaste fem möten med lag från ett, målade tre och släppte in tio mål. Sampdoria har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Serie A på Sampdoria:s stadion. Ett facit på en oavgjorda och fem förluster, där de släppte in nio och gjorde ett mål.

Salernitana form

Salernitana åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Hellas Verona i en 1-0-förlust. Lazio blev även dom för svåra i en fajt som slutade 0-2, nu senast lyckades Salernitana slå tillbaka i en 3-0-seger mot Monza. Salernitana tjänade 13 poäng från sina sju matcher mot lag från botten sex i Serie A. De gjorde tolv mål i matcherna, och släppte till sju på vägen till fyra vinster. I sina sex senaste bortamatcher i Serie A, tog Salernitana två vinster, medan man spelade lika i noll draws och åkte på fyra defeats förluster. Man hade en målskillnad på 16 insläppta och gjorde åtta mål framåt.

Sampdoria vs Salernitana H2H

Salernitana fick ut det bästa mot Sampdoria i de senaste två mötena efter 4-0 och 2-1-segrar. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Sampdoria tog sju wins i sina senaste tio matcher mot Salernitana. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa tre möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.30. I ett av de senaste tre matcher mellan Sampdoria och Salernitana gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste tre matcherna mellan lagen. Sampdoria gjorde ett snitt på ett mål, medan Salernitana snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i tre av Sampdoria’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de ett mål under den här perioden.

Tabellställningar i Serie A

Salernitana gjorde det första målet i matchen endast tre gång av de 10 senaste på bortaplan. Medan Sampdoria satte den första i två av sina 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Sampdoria endast gjort första målet i två matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Salernitana endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan.

Manolo Gabbiadini är en av spelarna i Sampdoria som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort fyra mål denna säsong. Salernitana ställer hoppet till Antonio Candreva som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.

Sampdoria kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på söndag.

Fabio Quagliarella, Ignacio Pussetto och Manuel De Luca finns bland de tre spelarna som saknas för Sampdoria kommande söndag.

Bland de tre spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Luigi Sepe, Giulio Maggiore och Pasquale Mazzocchi.