Sampdoria vs Verona: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Sampdoria och Verona behöver poäng för att fly nedflyttningszonen i Serie A-tabellen. Matchen kommer spelas på Stadio Luigi Ferraris och är en riktig sex poängs-match.

Längst ner i tabellen har Sampdoria tagit tolv poäng efter 26 omgångar, medan Verona har samlat ihop 19 poäng. Det placerar den senare på plats 18 i ligan.

Sampdoria går in i matchen mot Verona i hopp om att vinna lite mark på de sistnämnda i Serie A. Ett positivt resultat kan visa sig vara avgörande för deras kommande utmaningar den här säsongen.

Statistik och fakta för Sampdoria vs Verona i Serie A

  • Sampdoria har inte vunnit de senaste 10 matcherna i rad
  • I 16 av Sampdorias senaste 18 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av Sampdorias senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Sampdorias senaste 10 matcher var antalet av mål under 2.5
  • Sampdoria har inte vunnit de senaste 5 hemmamatcherna i rad
  • I 25 av Hellas Veronas senaste 26 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Hellas Verona har släppt in i 36 av de senaste 38 bortamatcherna
  • Hellas Verona har inte vunnit de senaste 14 bortamatcherna i rad
  • I de senaste 12 Hellas Veronas bortamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I 13 av Hellas Veronas senaste 15 matcher var antalet av mål under 2.5

Sampdoria vs Verona Preview

Sampdoria form

Ett oavgjort resultat är det bästa som Sampdoria har att visa från sina tre senaste matcher, där de åkte på förlust 1-0 motLazio. Ett 0-0-kryss mot Salernitana följt av en ny förlust, 4-2 mot Juventus. Sampdoria tog fyra poäng från sina senaste sex möten med lag från ett, målade tre och släppte in tio mål. Sampdoria har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Serie A på Stadio Luigi Ferraris. Ett facit på två oavgjorda och fyra förluster, där de släppte in sju och gjorde ett mål.

Verona form

Verona tog två poäng i sina tre senaste matcher. De inledde med förlust 0-3 mot Fiorentina, för att sedan spela 0-0 mot Spezia. De säkrade en poäng i det senaste mötet efter 1-1 mot Monza. Verona tjänade 13 poäng från sina sju matcher mot lag från botten sex i Serie A. De gjorde nio mål i matcherna, och släppte till fem på vägen till fyra vinster. Verona tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Serie A utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med sex insläppta och två mål framåt.

Sampdoria vs Verona H2H

Senast lagen mötte varandra gick Verona av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Sampdoria går in i matchen mot Verona med 6-2-2 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 60% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Sampdoria tog samtliga poäng i 6 av sina 7 senaste hemmamatcher mot Verona. Det blev över 2.5 mål i 5 av de 6 senaste Serie A-matcherna mellan Sampdoria och Verona. I de senaste tio matcherna mellan Sampdoria och Verona hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 2.00.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Sampdoria gjorde i snitt 1.7 mål, medan Verona snittade 0.9 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Sampdoria’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i ett av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.8 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Serie A

Sampdoria har vunnit två utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Stadio Luigi Ferraris.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Sampdoria endast gjort första målet i ett matcher av de senaste tio på hemmaplan. Verona gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Verona har gjort mål i 3 raka möten med Sampdoria när man spelat på bortaplan.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Serie A visar att Sampdoria ställer hoppet till en formstark Manolo Gabbiadini när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Cyril Ngonge en av de mest avgörande spelarna i Verona den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på söndag.

Sampdoria kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande söndag.

Fabio Quagliarella, Ignacio Pussetto och Manuel De Luca finns bland de tre spelarna som saknas för Sampdoria på söndag.

Marco Davide Faraoni kommer inte att följa med Verona denna gång, då de måste rehabba en skada.