Sassuolo vs Genoa bästa odds och matchtips

Sassuolo ser ut att vinna den kommande matchen på kommande torsdag mot Genoa. Formen ser bra ut , men hemmalaget verkar dock ha hamnat i en svacka på senare tid i Serie A. Som nummer 13 har Sassuolo lyckats skrapa ihop 24 poäng efter 19 spelade matcher. Med 11 poäng har Genoa efter 19 matcher placerat sig på plats plats 18 i Serie A. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Sassuolo. De skulle dock kunna skrälla mot Genoa.

Våra tips

Statistik och fakta för Sassuolo vs Genoa i Serie A

 • I 12 av de senaste 13 matcherna Sassuolo har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sassuolo har släppt in i de senaste 13 matcherna i rad
 • Sassuolo har gjorde mål i 14 av de senaste 15 matcherna
 • Sassuolo har inte förlorat 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Sassuolo har inte vunnit 7 av 9 av deras senaste matcher
 • Genoa har inte vunnit 19 av 21 av deras senaste matcher
 • I 6 av de senaste 7 matcherna Sassuolo har spelat mot Genoa har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 5 Sassuolos matcher mot Genoa var antalet av mål över 2.5
 • Sassuolo har inte förlorat 9 av de 11 senaste matcherna mot Genoa
 • Sassuolo har gjorde mål i de senaste 7 matcherna mot Genoa i rad
 • Sassuolo har vinst 6 av de 8 senaste hemmamatcherna mot Genoa

Form: Sassuolo mot Genoa

Sassuolo letar efter mer

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Sassuolo eftersom de håller sin nivå. Sassuolo har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 2-1-vinst mot Lazio innan det blev oavgjort efter resultatet 2-2 mot Fiorentina. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Bologna visade sig vara för starka och resultatet 3-0 innebar förlust för Sassuolo.

Genoa hoppas få stopp på lidandet

Stämningen i Genoa är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Det har varit blandade resultat den senaste tiden för Genoa. Först besegrade man Salernitana med 1-0 men lyckades inte hålla i trenden när de förlorade mot Lazio. Senast blev det 0-0 mot Atalanta.

Eftersom Sassuolo både är oddsmakarnas favorit till odds 1.60 och har starkare prestationer på sistone än vad Genoa har visat upp, verkar Sassuolo vara det naturliga valet.

Sassuolo vs Genoa Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2-match som spelades 17 oktober 2021. Sassuolo har vunnit 50%, medan Genoa har vunnit 20% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 5-3-2. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 6 gånger i de senaste 10 matcher mellan Sassuolo och Genoa. Båda lagen gör mål gav utdelning 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 13 poäng. Även om Genoa inte kommer att ha någon att ta sig förbi Sassuolo i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Sassuolo, som nu är nummer 13 med 24 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande torsdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Mattia Destro när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Genoa. Hans säsongssaldo är 7 mål just nu. 

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Sassuolo är Domenico Berardi spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.