Sirius vs Degerfors: Bästa oddsen och matchtipsen

Visst gjorde Degerfors en fin insats mot Norrköping, men det är stor skillnad när laget är på resande fot där man inte alls fått det att fungera denna säsong. Sirius har bjudit på två fina insatser på slutet och formkurvan pekar snett uppåt. En stabil tionde plats så här långt får man vara nöjda med. Kollar vi historiskt har Sirius ett fantastiskt facit hemma mot DIF. Vi hoppas som sagt det håller i och ettan spelas!

Våra tips

Statistik och fakta för Sirius vs Degerfors i Allsvenskan

 • Sirius har gjort mål i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna
 • Sirius har gjort mål på de senaste 7 matcherna
 • I 4 av de senaste 5 matcherna Sirius har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sirius har inte förlorat 7 av sina senaste 9 hemmamatcher
 • Sirius har inte vunnit 4 av sina senaste 5 matcher
 • Degerfors har släppt in på de senaste 13 matcherna
 • Degerfors har inte vunnit 11 av sina senaste 13 matcher
 • Degerfors har släppt in i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
 • Degerfors har förlorat 5 av sina senaste 6 bortamatcher
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Degerfors har spelat, har båda lagen gjort mål
   

Form: Sirius mot Degerfors

Sirius njuter av en stabil insats.

Det har varit både högt och lågt för Sirius den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot IFK Göteborg fick de åka hem tomhänta med en 1-2-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 0-1-vinst mot IFK Norrköping. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Kalmar FF.

Degerfors hoppas få stopp på lidandet

Stämningen i Degerfors är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Degerfors har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot AIK lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 1-1, tätt följt av en förlust mot IFK Göteborg med 2-0. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 1-1 mot IFK Norrköping.

Sirius vs Degerfors Matchhistorik

2-0 och 2-0 till Sirius favör när lagen mötts i Allsvenskan tidigare.

Tabellställningar i Allsvenskan

Degerfors har vaknat från den tunga start och har häng på lagen över nedflyttningsstrecket. Sirius i mitten av tabellen kan spela avslappnat och visa att konstgräset ska hjälpa dom lite extra hemma på Studenternas.

Skytteligan

Christian Kouakou är en av spelarna i Sirius som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort fem mål denna säsong. Degerfors ställer hoppet till Nikola Djurdjic som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.