Sirius vs Malmö FF bästa odds och matchtips

Ligaledarna Malmö FF kommer gå in för att öka sin ledning till Sirius, när de möter varandra på Studenternas IP 15:00 30:e oktober. Sirius har för närvarande plats elva i tabellen med 30 poäng efter 25 spelade matcher. Med 25 omgångar bakom sig har Malmö FF lyckats samla ihop 48 poäng och ligger först i Allsvenskan. 

Våra tips

Statistik och fakta för Sirius vs Malmö FF

  • Sirius släppte in i nio av de senaste elva matcher;
  • Sirius nätade i åtta av de senaste tio matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Sirius senaste fem av sju matcher;
  • Sirius släppte in de senaste sju matcherna i rad.
  • Malmö FF är obesegrade de senaste tre matcherna i rad;
  • Malmö FF är obesegrade de senaste tre matcherna i rad på bortaplan;
  • Malmö FF nätade i 33 av de senaste 35 matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Malmö FFs senaste sex av åtta matcher.

Form: Sirius mot Malmö FF

Sirius fortsätter att se bleka ut

Sirius tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Sirius har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-1 mot Varbergs BoIS FC. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 3-0 mot Elfsborg, och lyckades inte heller plocka poäng i en 1-0 förlust mot Hammarby.

Malmö FF kommer äntligen ur sin dåliga svit.

Malmö FF tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man åkte på storstryk i Champion League mot Chelsea och spelade sedan lika mot Varberg. Senast tog man en hemmaseger i toppstriden mot AIK med 1-0.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Malmö FF till odds 1.50 ser ut att vara det bästa alternativet på lördag.

Sirius vs Malmö FF Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 10 juli 2021, och Malmö gick därifrån med en 4-0 seger. Sirius har vunnit 0%, medan Malmö FF har vunnit 78%  av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-2-7. Över 2,5 mål var ett vinnande spel sju gånger i de senaste nio matcher mellan Sirius och Malmö FF. Båda lagen gör mål gick hem tre gånger i dessa nio matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Tabellställningen av Allsvenskan visar att Sirius och Malmö FF ligger 18 poäng och 10 platser ifrån varandra för tillfället. Malmö FF kommer säkert att försöka ta alla tre poängen på lördag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Sirius är outsider i den här sammandrabbningen kommer Sirius definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Sirius och Malmö FF kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Antonio-Mirko Colak när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet fyra gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Malmö FF. Hans säsongssaldo är elva mål just nu. 

Med två mål på de sex senaste matcherna för Sirius är Christian Kouakou spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.