Southampton vs Chelsea: Bästa oddsen och matchtipsen

Southampton välkomnar Chelsea för en match i Premier League på St. Mary’s Stadium på tisdag.På plats 13 i Premier League ligger just nu Southampton som samlat ihop fyra poäng efter deras fyra spelade matcher. Med sju poäng befinner sig Chelsea på plats 6 efter fyra spelade matcher.Gästerna lyckades vinna trots utvisning senast och kommer stärkta. Samtidigt blev det en tung 1-0-förlust för Saints mot Man United. Vi gillar målspelet mest här och går för att båda lagen hittar rätt.

Statistik och fakta för Southampton vs Chelsea i Premier League

 • Southampton har gjort mål i 21 av de senaste 23 hemmamatcherna
 • Southampton har släppt in i 11 av de senaste 12 hemmamatcherna
 • I 5 av de senaste 6 hemmamatcherna Southampton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Southampton har inte vunnit 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Southampton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Chelsea har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
 • Chelsea har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Chelsea har släppt in i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
 • Chelsea har inte förlorat 4 av sina senaste 5 matcher
 • Southampton har släppt in i de senaste 15 hemmamatcherna mot Chelsea i rad
 • Southampton har släppt in i 22 av de senaste 24 matcherna mot Chelsea
 • Southampton har inte vunnit 16 av de 18 senaste matcherna mot Chelsea
 • Southampton har inte vunnit 13 av de 14 senaste hemmamatcherna mot Chelsea
 • Southampton har förlorat 6 av de 7 senaste hemmamatcherna mot Chelsea

Form: Southampton mot Chelsea

Southampton hoppas att komma tillbaka.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Southampton som hållit sin nivå.I sina tre senaste matcher vann Southampton först mot Leicester med 1-2 innan segertåget fortsatte mot Cambridge U som gav slutresultatet 0-3. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Manchester United med 0-1 och därmed bröt sin vinnartrend.

Chelsea med en stark seger.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Chelsea de senaste veckorna. Varken mer eller mindre.Chelsea har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Tottenham slutade oavgjort (2-2) vilket följdes upp med en 3-0-förlust mot Leeds. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Leicester besegrades med 2-1.

Southampton vs Chelsea Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Chelsea och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 6-0.Southampton tar sig an Chelsea med 1-3-6 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.sex gånger i den senaste tio matcher mellan Southampton och Chelsea blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet fem gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Southampton och Chelsea för närvarande i tre poäng och sju placeringar. Chelsea kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Southampton på tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Southampton är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen jobbig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Southampton och Chelsea kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja James Ward-Prowse. Han är toppskytt för Southampton, för närvarande på ett mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i två av deras 6 senaste matcher.

Chelsea kommer att hoppas att Raheem Sterling hittar nätet igen. Han står på två mål den här säsongen och gjorde mål i två av deras 6 senaste matcher.

Senaste lagnyheter

Southampton kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på tisdag.Med två spelare avstängda, måste Southampton justera sin laguppställning, eftersom Kyle Walker-Peters och Mohammed Salisu får ta ledigt..

Valentino Livramento får sitta på läktaren för Southampton eftersom han är skadad för tillfället.

Bland spelarna som saknas för gästerna Chelsea, är Conor Gallagher borta på grund av för många varningar.

Bland de två spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra N’Golo Kanté och Marcos Alonso.