Southampton vs Norwich bästa odds och matchtips

Southampton verkar vara i god form när de tar emot Norwich i omgång 27 av Premier League. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. Efter 25 spelade matcher är Southampton rankade som nummer 10 i Premier League med 32 poäng. Det ger en skillnad på 15 poäng till Norwich, som ligger på plats 20 i tabellen med 17 poäng. The Saints går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Southampton vs Norwich i Premier League

 • I de senaste 10 matcherna i rad Southampton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Southampton har släppt in i de senaste 15 matcherna i rad
 • Southampton har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna
 • Southampton har inte förlorat 11 av 12 av deras senaste hemmamatcher
 • Norwich har vunnit 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
 • Norwich har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
 • I 8 av de senaste 9 av Southamptons matcher mot Norwich var antalet mål under 3.5
 • I 5 av de senaste 6 av Southamptons matcher mot Norwich var antalet mål över 2.5
 • Southampton har inte förlorat de senaste 5 hemmamatcherna mot Norwich i rad
 • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Southampton har spelat mot Norwich har båda lagen gjort mål
 • Southampton har vunnit de senaste 3 hemmamatcherna mot Norwich i rad

Form: Southampton mot Norwich

The Saints är inne i ett bra flow

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Southampton som hållit sin nivå. Southampton ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Tottenham med siffrorna 3-2. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot Manchester United. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Everton med 2-0.

Norwich kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

Stämningen i Norwich är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Bara ett enda poäng har Norwich lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot Crystal Palace, innan de blev besegrade av Manchester City med 0-4. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Liverpool vann med 3-1.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Southampton kommer att få det första genombrottet.

Southampton vs Norwich Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Norwich och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Southampton går in i matchen mot Norwich med 5-2-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. 6 gånger i den senaste 10 matcher mellan Southampton och Norwich blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Southampton och Norwich för närvarande i 15 poäng och 10 placeringar. The Saints kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich på fredag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Southampton och Norwich kommer att sluta.

Skytteligan

Che Adams har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Southampton kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Norwich. Gästerna hoppas att Joshua Sargent fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.