Spezia vs Fiorentina: Bästa oddsen och matchtipsen

Spezia kommer att spela mot Fiorentina i omgång 25 av Serie A vid Stadio Alberto Picco kommande måndag. Spezia är placerade på plats 15 i Serie A med 26 poäng efter 24 spelade omgångar. Fiorentina ligger på plats 8 i tabellen med 36 poäng efter 24 spelade matcher. Spezia är ett bottenlag som är i riktigt god form och kan skrälla mot Fiorentina.

Våra tips

Statistik och fakta för Spezia vs Fiorentina i Serie A

 • Spezia har släppt in i 18 av de senaste 20 hemmamatcherna
 • Spezia har gjort mål i de senaste 7 matcherna i rad
 • Spezia har inte förlorat 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Spezia har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I 5 av de senaste 6 bortamatcherna Fiorentina har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Fiorentina har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
 • Fiorentina har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Fiorentina har inte vunnit 7 av 9 av deras senaste bortamatcher
 • I de senaste 3 av Spezias matcher mot Fiorentina var antalet mål över 2.5
 • Spezia har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Fiorentina i rad
 • Spezia har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Fiorentina i rad

Form: Spezia mot Fiorentina

Spezia är svåra att bryta ner – trots tabellplaceringen.

Spezia hoppas att den goda formen håller i sig. Spezia ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 2-1 och 1-0 mot AC Milan respektive Sampdoria. Vinstsviten stoppades dock sedan av Salernitana, som fick med sig ett 2-2-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Fiorentina är på uppgång.

Fiorentina blandar och ger. Fiorentina har upplevt det mesta under sina fyra senaste matcher där de lyckades samla på sig två segrar, en oavgjord match och en förlust. Först tog man en skön 6-0-vinst mot Genoa innan det blev oavgjort efter resultatet 1-1 mot Cagliari. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Lazio visade sig vara för starka och resultatet 0-3 innebar förlust för Fiorentina. Men sedan dess har man lyckats sno med sig avancemanget från Atalanta borta efter avgörande med sista sparken.

Fiorentina är bookmakarnas favorit, men i nuvarande form ser det ut att vara ett bra val att satsa på dubbelchans 12 eller seger för bortalaget till oddsen 1.29 eller 1.96.

Spezia vs Fiorentina Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Fiorentina och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Spezia tar sig an Fiorentina med 0-1-2 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 10 poäng. Även om Spezia inte kommer att ha en möjlighet att komma över Fiorentina i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Fiorentina, som nu ligger på 8:e plats med 36 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande måndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Daniele Verde är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Spezia kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Fiorentina ställa hoppet till Cristiano Biraghi att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.