Spezia vs Verona: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Spezia och Verona behöver poäng för att fly nedflyttningszonen i Serie A-tabellen. Matchen kommer spelas på Stadio Alberto Pico och är en riktig sex poängs-match.

Spezia kliver in i omgång 25 som nummer 17 i Serie A med 20 poäng på kontot så här långt. Efter 24 rundor spelade, har Verona samlat ihop 17 poäng, som placerar dem på 18 i tabellen.

Med 4 förluster i de senaste 6 matcherna, kan stämningen i Spezia-lägret bli mycket bättre. De måste höja sitt spel ordentligt eller förbereda sig på ett nytt svagt resultat, när de möter Verona på hemmaplan.

Statistik och fakta för Spezia vs Verona i Serie A

  • Spezia har förlorade de senaste 3 hemma matchernai rad utan att göra mål
  • Spezia har förlorade 4 i de senaste 5 matcherna spelat utan att göra mål
  • Spezia har förlorade de senaste 3 hemma matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • Spezia har förlorade 4 i de senaste 5 matcherna, medan gjort mindre än 0.5 mål
  • Spezia har släppt in i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
  • Hellas Verona har släppt in på de senaste 32 bortamatcherna
  • I 23 av Hellas Veronas senaste 24 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 10 Hellas Veronas matcher, var antalet mål under 2.5
  • Hellas Verona har inte vunnit de senaste 13 bortamatcherna i rad
  • I de senaste 11 Hellas Veronas bortamatcher, var antalet mål under 3.5

Spezia vs Verona Preview

Spezia form

Spezia misslyckades med att vinna någon av sina tre senaste matcher, även om de fick en poäng mot Empoli i en 2-2-match, innan det kom en förlust mot Juventus 0-2. Senast fick man nöja sig med oavgjort 2-2 mot Udinese. Spezia tog åtta poäng från sina senaste fem möten med lag från två, målade sex och släppte in fem mål. Spezia har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Serie A på Spezia:s stadion. Ett facit på tre oavgjorda och tre förluster, där de släppte in tio och gjorde tre mål.

Verona form

Verona har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 1-0-seger mot Salernitana. Det följdes upp med en förlust 1-0 mot Roma, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 0-3-torsk mot Fiorentina. Verona tjänade tolv poäng från sina sex matcher mot lag från botten sex i Serie A. De gjorde nio mål i matcherna, och släppte till fem på vägen till fyra vinster. Verona tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Serie A utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med åtta insläppta och tre mål framåt.

Spezia vs Verona H2H

Senast lagen mötte varandra gick Spezia av planen som 1-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Spezia går in i matchen mot Verona med 1-1-3 i ryggen från deras senaste fem möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. De senaste 3 Serie A mötena mellan Spezia och Verona slutade med över 2.5 mål. I tre av de senaste fem matcher mellan Spezia och Verona gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Spezia gjorde ett snitt på 0.8 mål, medan Verona snittade 1.8 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Spezia’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i ett av de senaste tio matcherna som Verona spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 0.8 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Serie A

Spezia tog två blygsamma vinster från sina tidigare 10 ligamatcher, medan Verona lyckades vinna tre gånger av 10 försök.

Senaste lagnyheter

Spezia har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Verona endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Spezia har misslyckats göra mål i 4 raka hemmamatcher.

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Daniele Verde. Han är den spelaren i Spezia som är i bäst målform. Han har gjort två mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Verona.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Cyril Ngonge som de hoppas ska hitta nätet igen. Cyril Ngonge gjorde två mål för Verona i de senaste 6 matcherna.

Spezia saknar bara en spelare i truppen när de möter Verona på Spezia:s stadion.

Jeroen Zoet får sitta på läktaren för Spezia eftersom han är skadad för tillfället.

Marco Davide Faraoni kommer inte att följa med Verona denna gång, då de måste rehabba en skada.