SSC Napoli vs Inter: Bästa oddsen och matchtipsen

Två av guldfavoriterna gör upp i en relativt avgörande match i toppstriden. Ligatvåan SSC Napoli lyckats skrapa ihop 52 poäng efter 24 spelade matcher. Med 53 poäng har Inter efter 23 spelade matcher initiativet i ligan. Eftersom SSC Napoli går in i matchen som underdogs kommer de att vara väldigt sugna att skrälla och ta tre poäng mot Inter.

Våra tips

Statistik och fakta för SSC Napoli vs Inter i Serie A

 • SSC Napoli har gjort mål i 27 av de senaste 29 hemmamatcherna
 • SSC Napoli har vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • SSC Napoli har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher
 • SSC Napoli har släppt in i 6 av de senaste 7 hemmamatcherna
 • Inter har inte förlorat 19 av 21 av deras senaste matcher
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Inter har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Inter har vunnit 7 av 9 av deras senaste matcher
 • Inter har släppt inte in i 4 av de senaste 5 bortamatcherna
 • SSC Napoli har inte förlorat 14 av de 15 senaste hemmamatcherna mot Inter
 • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna SSC Napoli har spelat mot Inter har båda lagen gjort mål
 • SSC Napoli har gjort mål i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna mot Inter
 • I 7 av de senaste 9 av SSC Napolis hemmamatcher mot Inter var antalet mål över 2.5
 • SSC Napoli har inte vunnit 8 av de 9 senaste matcherna mot Inter

Form: SSC Napoli mot Inter

Svårslagna SSC Napoli

SSC Napoli hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. SSC Napoli har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-2-vinst mot Bologna. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Salernitana med 4-1 innan de i förra matchen besegrade Venezia med 0-2.

Inter strävar efter att utöka serieledningen

Resultaten har gått Inters väg länge, förutom helgens match mot Milan. De senaste tre matcherna har man tagit två segrar och spelat oavgjort en gång. Det hela började med ett oavgjort resultat efter 2-2 mot Empoli, sen plockades tre viktiga poäng i en 2-1-vinst mot Venezia. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 1-2 förlust mot AC Milan i den senaste matchen

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är oavgjort det bästa valet till odds 3.40.

SSC Napoli vs Inter Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Inter och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-2. SSC Napoli går in i matchen mot Inter med 2-3-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. 3 gånger på dem senaste 10 matcher mellan SSC Napoli och Inter blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 4 gånger på dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Efter en titt på Serie A-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 25 för hemmalaget, kommer SSC Napoli att ha en möjlighet att ta över serieledningen från Inter, som nu ligger etta med 53 poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen på lördag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Alexis Sanchez när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Inter. Hans säsongssaldo är 11 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för SSC Napoli är Dries Mertens spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.