SSC Napoli vs Udinese: Bästa oddsen och matchtipsen

Toppen mot botten när SSC Napoli möter Udinese för en match i Serie A kommande lördag. Som nummer 2 har SSC Napoli lyckats skrapa ihop 60 poäng efter 29 spelade matcher. Med 30 poäng har Udinese efter 29 matcher placerat sig på plats plats 14 i Serie A. Även om Udinese går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för SSC Napoli vs Udinese i Serie A

 • I 6 av de senaste 7 matcherna SSC Napoli har spelat, har båda lagen gjort mål
 • SSC Napoli har gjort mål i 12 av de senaste 13 matcherna
 • SSC Napoli har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Udinese har inte vunnit 15 av 17 av deras senaste bortamatcher
 • I de senaste 4 matcherna i rad Udinese har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Udinese har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
 • Udinese har inte förlorat 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Udinese har gjort mål i de senaste 4 matcherna i rad
 • SSC Napoli har inte förlorat de senaste 11 matcherna mot Udinese i rad
 • SSC Napoli har gjort mål i de senaste 14 matcherna mot Udinese i rad
 • SSC Napoli har vunnit 12 av de 14 senaste matcherna mot Udinese
 • I 10 av de senaste 12 av SSC Napolis matcher mot Udinese var antalet mål över 2.5
 • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna SSC Napoli har spelat mot Udinese har båda lagen gjort mål

Form: SSC Napoli mot Udinese

SSC Napoli flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av SSC Napoli som hållit sin nivå. SSC Napoli är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Lazio med 2-1. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 1-0 mot AC Milan, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 2-1-vinst mot Verona.

Svårslagna Udinese

Udinese hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Udinese kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 1-1 mot AC Milan. Efter det besegrade de Sampdoria med 2-1, och fick sedan dela på poängen i mötet med Roma som slutade 1-1.

Även om SSC Napoli är favorittippade av spelbolagen har de uppenbarligen varit lite medelmåttiga på sistone och Udinese kommer att tro att de har goda chanser.

SSC Napoli vs Udinese Matchhistorik

Det senaste mötet mellan SSC Napoli mot Udinese var ett Serie A-möte så sent som 20 september 2021 och vi såg då SSC Napoli ta en 4-0-vinst. SSC Napoli tar sig an Udinese med 9-1-0 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. 8 gånger i den senaste 10 matcher mellan SSC Napoli och Udinese blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer SSC Napoli och Udinese för närvarande i 30 poäng och 12 placeringar. SSC Napoli kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Udinese kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Udinese är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan SSC Napoli och Udinese kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Gerard Deulofeu när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Udinese.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för SSC Napoli är Victor Osimhen spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.