Strömsgodset vs Hamarkameratene: Bästa oddsen och matchtipsen.

Strömsgodset möter Hamarkameratene på Marienlyst Stadion på söndag i Eliteserien.Som nummer 6 har Strömsgodset lyckats skrapa ihop 21 poäng efter 14 spelade matcher. Med 17 poäng har Hamarkameratene efter 14 matcher placerat sig på plats plats 10 i Eliteserien.Det är två jämna lag som möts men med fördelen på hemmaplan ser vi värdet på Godset och synar.

Våra tips.

Statistik och fakta för Strömsgodset vs Hamarkameratene i Eliteserien.

 • Strömsgodset har inte förlorat de senaste 5 hemmamatcherna i rad
 • Strömsgodset har vunnit 4 av sina senaste 5 hemmamatcher
 • Strömsgodset har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
 • Strömsgodset har gjort mål i 7 av de senaste 9 hemmamatcherna
 • Strömsgodset har inte vunnit 4 av sina senaste 5 matcher

.

 • Hamarkameratene har inte förlorat 24 av sina senaste 26 bortamatcher
 • Hamarkameratene har gjort mål på de senaste 11 bortamatcherna
 • I 9 av de senaste 11 bortamatcherna Hamarkameratene har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hamarkameratene har inte förlorat 13 av sina senaste 15 matcher
 • Hamarkameratene har släppt in i 12 av de senaste 14 bortamatcherna

.

   

.

Form: Strömsgodset mot Hamarkameratene.

Strömsgodset kan bättre.

Det har varit en händelserik tid för Strömsgodset de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra Lilleström med 3-0. Nästa match blev en besvikelse efter en 1-0-förlust mot Aalesund. Deras senaste match, där man tog sig an Odds Ballklubb gav ett oavgjort resultat (0-0).

Hamarkameratene har varit stabila.

Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Hamarkameratene som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 0-0 mot Molde, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 1-1 mot FK Haugesund, innan det blev ett riktigt nederlag med en 0-2-förlust mot Bodö/Glimt.

Strömsgodset vs Hamarkameratene Matchhistorik.

31 augusti 2008 ställdes dessa lag mot varandra senast. Den gången kom Hamarkameratene därifrån med en vinst i matchen som slutade 2-1.Strömsgodset går in i matchen mot Hamarkameratene med 0-1-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Eliteserien.

Tabellställningar i Eliteserien.

Om man tittar på den nuvarande Eliteserien-ställningen så skiljer Strömsgodset och Hamarkameratene för närvarande i fyra poäng och fyra placeringar. Strömsgodset kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Hamarkameratene kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Hamarkameratene är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen jobbig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Strömsgodset och Hamarkameratene kommer att sluta.

Skytteligan.

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Lars-Joergen Salvesen. Han är toppskytt för Strömsgodset, för närvarande på fem mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i två av deras 6 senaste matcher.

Hamarkameratene kommer att hoppas att Aleksander Melgalvis hittar nätet igen. Han står på två mål den här säsongen och gjorde mål i två av deras 6 senaste matcher.