Sverige vs Serbien: Bästa oddsen och matchtipsen

Ny intressant match på Friends Arena när Serbien kommer på besök. Medvind hos gästerna som kommer från en övertygande 4-1-seger mot Slovenien där skyttekungen Mitrovic gjorde ett av målen. För Sveriges del blev det en tuff smäll när Norge vann, 2-1 efter Haalands två mål. Första via en straff som kändes ytterst tveksam i en match som egentligen hade kunnat sluta hursom. Vad tror vi om kommande fight? Svårt, men upplagt för en öppen och målrik historia i vår mening.

Våra tips

Statistik och fakta för Sverige vs Serbien

  • Sverige har vunnit 12 av sina senaste 13 hemmamatcher
  • Sverige har gjort mål på de senaste 13 hemmamatcherna
  • Sverige har inte förlorat 12 av sina senaste 13 hemmamatcher
  • Sverige har inte släppt in på de senaste 3 hemmamatcherna
  • Serbien har inte förlorat 11 av sina senaste 13 bortamatcher
  • Serbien har inte förlorat 8 av sina senaste 10 matcher
  • Serbien har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
  • Serbien har vunnit 5 av sina senaste 7 matcher
  • Serbien har gjort mål i 5 av de senaste 6 bortamatcherna

 

Form: Sverige mot Serbien

Sverige med blandade resultat.

Vinst mot Tjeckien, förlust mot Polen, vinst mot Slovenien och nu senast ny förlust mot Norge. Sverige är svårtippade i dagsläget och den riktiga stabiliteten saknas. Med nuvarande fform vågar vi inte spela med hjärtat.

Serbien i gott slag.

Viktig storseger senast mot Slovenien visar att serberna blir att räkna med här. Laget inledde gruppspelet med att förlora mot Norge i Belgrad, därmed har vi samma poäng efter två omgångar.

Ställningar i UEFA NATIONS LEAGUE B

En seger samt en förlust efter två omgångar är båda lagens facit så här långt i gruppen. Viktigt för båda att göra ett bra resultat och inte tappa för mycket mark till Norge som alltså tagit full poäng. Serbien vann övertygande senast med 4-1 och tog ett viktigt försprång i målskillnaden, som kan visa sig bli väldigt viktig när gruppen summeras. Svår match på Friends Arena som vi verkligen ser fram emot denna torsdag.

Anthony Elanga blev inbytt senast mot Norge och gjorde mål. Dags att starta med den stora talangen?

Aleksandar Mitrovic är kanske europas hetaste målskytt den här säsongen och kommer garanterat att hota den svenska backlinjen.