Torino vs Cremonese: Bästa oddsen och matchtipsen

Torino ska ha goda chanser att vinna kommande måndag mot Cremonese. Spelbolagen har dem som klara favoriter då besökarna går igenom lite av en svacka i Serie A på slutet.

Rankade som nummer 7 i Serie A, har Torino så här långt plockat 30 poäng den här säsongen, medan Cremonese har samlat ihop åtta poäng. Detta placerar dem som nummer 20 efter 22 omgångar.

Senast som Torino mötte Cremonese, hade lagen tagit många 3-poängare och nu ser dom redo ut för ännu en vinst på måndag. Gästande jumbon har sett katastrofala ut på slutet. Allt annat än en hemmaseger vore överraskande.

Statistik och fakta för Torino vs Cremonese i Serie A

  • I 23 av Torinos senaste 25 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 16 av Torinos senaste 18 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av Torinos senaste 14 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I 5 av Torinos senaste 7 matcher var antalet av mål under 1.5
  • I 7 av Torinos senaste 9 matcher var antalet av mål under 2.5
  • Cremonese har släppt in i 16 av de senaste 18 bortamatcherna
  • Cremonese har inte vunnit 12 av sina senaste 14 bortamatcher
  • Cremonese har släppt in på de senaste 9 matcherna
  • I 5 av de senaste 6 matcherna Cremonese har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 3 bortamatcherna i rad Cremonese har spelat, har båda lagen gjort mål

Torino vs Cremonese Preview

Torino form

Torino är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Fiorentina med 2-1 innan vann man med 1-0 mot Udinese. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 1-0 mot AC Milan. Torino har tagit 16 poäng från deras elva möten med lagen från den nedre halvan av Serie A-tabellen. Detta motsvarar fyra vinster efter att ha gjort mål tolv gånger och släppt in tio.

Cremonese form

Cremonese har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 1-2-seger mot Roma. Det följdes upp med en förlust 0-2 mot Lecce, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 3-0-torsk mot SSC Napoli. Cremonese vann noll matcher och plockade tre poäng från deras tolv möten mot lag från den övre halvan av Serie A. De gjorde sju mål och släppte in 24. Cremonese tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Serie A utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med tolv insläppta och fem mål framåt.

Torino vs Cremonese H2H

Senast lagen mötte varandra gick Torino av planen som segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra samma bedrift på måndag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Torino tog tre wins i sina senaste fem matcher mot Cremonese. De sistnämnda lyckades ta noll vinster i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.60. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan Torino och Cremonese.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Torino gjorde ett snitt på två mål, medan Cremonese snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i tre av Torino’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.4 gånger i dessa matcher.

Tabellställningar i Serie A

Torino tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev två förluster. Cremonese vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort fem samt förlorade tre av matcherna under denna period. Endast ett av de 10 senaste Serie A-matcherna på hemmaplan fick Torino uppleva över 2.5 mål. I fyra av de 10 senaste på bortamark för Cremonese slutade matchen med över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Torino har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Cremonese har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Serie A visar att Torino ställer hoppet till en formstark Antonio Sanabria när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är David Okereke en av de mest avgörande spelarna i Cremonese den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på måndag.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Torino, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Pietro Pellegri och Ola Aina finns bland de två spelarna som saknas för Torino kommande måndag.

Vlad Chiriches kommer inte att följa med Cremonese denna gång, då de måste rehabba en skada.