Torino vs Fiorentina: Bästa oddsen och matchtipsen

Torino tar emot Fiorentina för en match i Serie A på lördag på Stadio Olimpico Grande Torino.

Både Torino och Fiorentina siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Fiorentina siktar på att öka avståndet till Torino i Serie A-tabellen när de drabbar samman kommande lördag. Värdarna bör dock ha högsta motivation för att inte låta gapet bli större än det redan är.

Torino vs Fiorentina Statistik

  • I 40 av Torinos senaste 42 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 23 Torinos hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 23 Torinos matcher i Serie A, var antalet mål under 3.5
  • I 38 av Torinos senaste 40 hemmamatcher i Serie A var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Torinos senaste 11 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 12 av Fiorentinas senaste 14 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Fiorentina har släppt in i 16 av de senaste 18 bortamatcherna i Serie A
  • I 9 av Fiorentinas senaste 11 bortamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I 9 av Fiorentinas senaste 11 bortamatcher i Serie A var antalet av mål under 2.5
  • I 9 av Fiorentinas senaste 11 bortamatcher i Serie A var antalet av mål under 3.5

Torino vs Fiorentina Preview

Torino form

Torino har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 2-0-seger mot Lecce. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 0-2 mot Lazio, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 3-2-förlust mot Roma.

Fiorentina form

Fiorentina har tagit fyra poäng från sina tre senaste matcher. Först förlorade de med 2-0 mot Bologna, efter plockade man upp en poäng i en 1-1-match mot Empoli. Deras senaste match gav frukt i en 2-1-vinst i mötet med Lazio. Fiorentina tog 16 poäng från sina tolv matcher mot lag från den övre halvan av Serie A-tabellen. De vann fem, gjorde tolv mål och släppte in 16. Fiorentina har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Serie A. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in åtta och gjorde fem mål.

Torino vs Fiorentina H2H

Senast lagen mötte varandra gick Fiorentina av planen som 1-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på lördag. Torino går in i matchen mot Fiorentina med 3-3-4 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 30% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Torino gjorde minst ett mål i 6 av sina 7 senaste matcher i Serie A mot Fiorentina. Senaste mötena mellan Torino och gästande Fiorentina har varit actionfyllda men saknat mål. Backa under 2.5 mål har varit vinnande inte mindre än sju gånger i de senaste tio matcherna. Bästa pris på under 2.5 finns till 1.53 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Torino med ett snitt på 1.1 mål, och där Fiorentina snittade ett mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fem gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i tre av Torino’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

Torino tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev tre förluster. Fiorentina vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fem av matcherna under denna period. Torino hindrade besökarna på Stadio Olimpico Grande Torino från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Fiorentina har kunnat hålla nollan två av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Torino bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Fiorentina gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Torino har gjort mål i 9 raka hemmamöten med Fiorentina.

Torino kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande lördag.

Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno och Perr Schuurs finns bland de tre spelarna som saknas för Torino på lördag.

Nikola Milenkovic och Luca Ranieri har dragit på sig för många varningar och kommer inte att finnas med när Fiorentina åker till sin nästa match.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Oliver Christensen och Gaetano Castrovilli.