Torino vs Inter: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Inter förbereder sig för att möta Torino i Serie A. På plats 11 i Serie A ligger just nu Torino som samlat ihop 34 poäng efter deras 27 spelade matcher. Med 58 poäng befinner sig Inter på plats 2 efter 27 spelade matcher. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Torino. De skulle dock kunna skrälla mot Inter.

Våra tips

Statistik och fakta för Torino vs Inter i Serie A

 • Torino har gjort mål i de senaste 10 hemmamatcherna i rad
 • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Torino har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Torino har inte vunnit de senaste 6 matcherna i rad
 • Torino har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna
 • Inter har inte förlorat 17 av 19 av deras senaste bortamatcher
 • Inter har spelat oavgjort de senaste 4 bortamatcherna i rad
 • Inter har inte vunnit 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Inter har släppt inte in i 6 av de senaste 8 bortamatcherna
 • Inter har inte gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Torino har inte vunnit 12 av de 14 senaste hemmamatcherna mot Inter
 • Torino har förlorat de senaste 5 matcherna mot Inter i rad
 • Torino har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna mot Inter
 • Torino har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna mot Inter
 • I 6 av de senaste 7 av Torinos hemmamatcher mot Inter var antalet mål under 3.5

Form: Torino mot Inter

Torino sjunker till en ny låg nivå.

Resultaten har varit under all kritik för Torino på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Torino har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot Juventus lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 1-1, tätt följt av en förlust mot Cagliari med 2-1. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 0-0 mot Bologna.

Inter hoppas få stopp på lidandet

Inter tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Inter ser starka ut just nu efter tre matcher utan förlust. Det började med oavgjort efter en 0-0-match mot Genoa. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot AC Milan i en match som slutade 0-0, innan Inter besegrade Salernitana med slutresultatet 5-0.

Eftersom Inter både är bookmakarnas favorit till odds 1.73 och har starkare prestationer på sistone än vad Torino har visat upp, verkar Inter vara det naturliga valet.

Torino vs Inter Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Torino och Inter var en jämn tillställning där Inter lyckades hitta en liten 1-0-seger. Torino går in i matchen mot Inter med 2-3-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. 6 gånger i den senaste 10 matcher mellan Torino och Inter blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Torino och Inter för närvarande i 24 poäng och 9 placeringar. Inter kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Torino kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Torino är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Torino och Inter kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Lautaro Martinez när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har gjort mål 4 gånger de senaste 6 matcherna för sitt lag Inter. Hans säsongssaldo är 14 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Torino är Andrea Belotti spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.