Tottenham vs Crystal Palace: Bästa oddsen och matchtipsen

Tottenham tar emot Crystal Palace för en match i Premier League på lördag på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham går in i nästa Premier League-runda som nummer 5 i tabellen, med 47 poäng så här långt. Med 25 spelade matcher, har Crystal Palace löst 28 poäng, vilket ger dem plats 13 inför nästa omgång.

Både Tottenham och Crystal Palace siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Tre poäng för Crystal Palace kan räcka långt i deras strävan om att nå den övre halvan av Premier League-tabellen. En svår uppgift väntar dock när Tottenham inte kommer sälja sig billigt. Med sikte på en plats bland de sex bästa måste Tottenham lösa vinst mot Crystal Palace kommande lördag. De sistnämnda har just nu kanske inte den form som krävs för att stoppa hemmalaget, men allt kan hända och bollen är rund.

Tottenham vs Crystal Palace Statistik

  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 37 matcherna i Premier League
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 43 av de senaste 44 matcherna
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 22 hemmamatcherna i Premier League
  • I 15 av de senaste 16 matcherna Tottenham Hotspur har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • I 15 av Tottenham Hotspurs senaste 16 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 12 av de senaste 14 matcherna Crystal Palace har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Crystal Palace har släppt in på de senaste 14 matcherna i Premier League
  • Crystal Palace har inte vunnit 14 av sina senaste 16 matcher
  • Crystal Palace har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna
  • Crystal Palace har inte vunnit 12 av sina senaste 14 matcher i Premier League

Tottenham vs Crystal Palace Preview

Tottenham form

Tottenham har varit med om allt i sina tre senaste matcher. De delade först på poängen efter 2-2 mot Everton, innan det blev det seger med 2-1 mot Brighton & Hove Albion. Tyvärr följdes det upp av en 1-2-torsk mot Wolverhampton Wanderers. Tottenham gjorde 30 mål och släppte in 16 i sina senaste 14 matcher mot lag från den nedre halvan av Premier League. De samlade 32 poäng och tio segrar. Tottenham har visat stark form hemma på Tottenham Hotspur Stadium, med fem vinster på de sex senaste i Premier League. De nätade alltså 15 gånger och släppte in åtta,

Crystal Palace form

Crystal Palace har tagit fyra poäng från sina tre senaste matcher. Först förlorade de med 1-3 mot Chelsea, efter plockade man upp en poäng i en 1-1-match mot Everton. Deras senaste match gav frukt i en 3-0-vinst i mötet med Burnley. Crystal Palace har kämpat sig till ett vinster och fyra poäng från sina senste sju matcher mot topp 6-lagen. De gjorde sex i dessa matcher, men släppte även in 15 mål. Crystal Palace tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med 15 insläppta och sex mål framåt.

Tottenham vs Crystal Palace H2H

Tottenham vann de två senaste mötena med Crystal Palace, då de följde upp en 1-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 2-1. Tottenham har generellt sätt lätt mot Crystal Palace, med historisk statistik på 7-2-1 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 1.53. Tottenham ser fram emot att möta Crystal Palace, som de slagit 5 gånger i deras senaste 6 möten. Det blev över 2.5 mål i 5 av de 6 senaste Premier League-matcherna mellan Tottenham och Crystal Palace. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Crystal Palace besöker Tottenham. Minst ett lag lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 2.20 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Tottenham gjorde i snitt 2.2 mål, medan Crystal Palace snittade 0.7 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Tottenham’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.3 gånger i dessa matcher.

Nuvarande tabellen i Premier League

Tottenham tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade noll och åkte på fyra förluster under den här perioden. Crystal Palace vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade sex. Målen flödar just nu för Tottenham på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i åtta av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Crystal Palace i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Tottenham har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Crystal Palace endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen gjorde mål i 8 raka matcher för Tottenham. Tottenham har gjort mål i 4 raka ligamatcher mot Crystal Palace.

Det är en fantastisk säsong för Tottenham Hotspur Stadium, som just nu har tolv ligamål på sitt konto så här långt. Tottenham kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Crystal Palace.

Tottenham kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match på lördag. Yves Bissouma kan ta en dag ledigt från Tottenhams trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Ryan Sessegnon, Manor Solomon och Alfie Whiteman finns bland de tre spelarna som saknas för Tottenham kommande lördag.

Några av de sju som kommer att befinna sig på sidlinjen är Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi och Nathan Ferguson.