Sevilla mot Real Sociedad – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Sevilla tar emot Real Sociedad för en match i La Liga kommande lördag på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Sevilla välkomnar Real Sociedad kommande lördag i La Liga, med värden motiverad av möjligheten att täppa igen luckan i tabellen till gästerna i denna spännande match i 27 omgången.

Både Sevilla och Real Sociedad siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. De svaga resultaten i de senaste La Liga-rundorna har lämnat moralen i spillror för Real Sociedad. En vinst kommande lördag mot Sevilla kan vara nyckeln till att vända utvecklingen igen. Tre poäng för Sevilla kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i La Liga. En svår uppgift väntar dock när Real Sociedad inte kommer sälja sig billigt.

Sevilla vs Real Sociedad Statistik

  • I 14 av Sevillas senaste 16 matcher i La Liga var antalet av mål under 3.5
  • Sevilla har gjort mål i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna
  • Sevilla har släppt in i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna
  • Sevilla har inte vunnit 10 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • I de senaste 3 Sevillas matcher, var antalet mål under 1.5
  • I de senaste 14 Real Sociedads bortamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I 20 av Real Sociedads senaste 21 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 19 av Real Sociedads senaste 21 bortamatcher i La Liga var antalet av mål under 3.5
  • Real Sociedad har inte förlorat 16 av sina senaste 18 bortamatcher
  • I 12 av Real Sociedads senaste 13 matcher i La Liga var antalet av mål under 3.5

Sevilla vs Real Sociedad Preview

Sevilla form

I sina tre senaste matcher har Sevilla slagit Atletico Madrid 1-0, spelat oavgjort 0-0 mot Valencia, och förlorat 1-0 mot Real Madrid. Sevilla klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Estadio R. Sanchez Pizjuan i La Liga. De spelade oavgjort i två och förlorade tre av dessa matcher, där de nätade fem och släppte in tio mål.

Real Sociedad form

Det har varit blandade resultat för Real Sociedad i de tre senaste matcherna, då de först slog Mallorca med 1-2. Det följdes upp med en svag 1-3-förlust mot Villarreal och nu senast mot Mallorca blev det 1-1. Real Sociedad tog sex segrar och 20 poäng i tidigare fem mötena med lagen från botten sex i La Liga, de gjorde 15 mål samtidigt som de släppte in sju.

Sevilla vs Real Sociedad H2H

Real Sociedad fick ut det bästa mot Sevilla i de senaste två mötena efter 2-1 och 2-1-segrar. Trots en 2-1-seger senast mot Real Sociedad har de senaste tio matcherna varit tuffa för Sevilla med fyra vinster och Real Sociedad som tagit tre segrar. Spelbolagen har bästa odds på bortaseger till 3.00. Sevilla är segerlösa i sina senaste 5 matcher mot Real Sociedad. De senaste 3 La Liga mötena mellan Sevilla och Real Sociedad slutade med över 2.5 mål. De senaste tio matcher mellan Sevilla och Real Sociedad har ofta varit underhållande historier. Ö 2.5 blev vinnande bets sju gånger av mötena. Det verkar naturligt att leta efter målspel på lördag. Över 2.5 mål finns till bästa odds på 2.60 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sju gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Sevilla gjorde i snitt 1.6 mål, medan Real Sociedad snittade 1.3 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sju gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Sevilla’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.7 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i La Liga

Sevilla tog blygsamma ett segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev fem förluster. Real Sociedad vann fem av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade två av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Sevilla på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till tre gånger för Real Sociedad i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Sevilla har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Real Sociedad har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål 3 senaste mötena mellan Sevilla och Real Sociedad.

Sevilla har lite problem med frågetecken kring om hela åtta spelare kommer till start till matchen på lördag. Djibril Sow och Lucas Ocampos kan inte bli inkallade av Sevillas manager, eftersom båda är avstängda.

Lucien Agoume, Marcao, Tanguy Nianzou, Mariano Diaz, Kike Salas, Alejo Veliz, Nemanja Gudelj och Dodi Lukebakio finns bland de åtta spelarna som saknas för Sevilla på lördag.

Real Sociedad kommer till exempel inte kunna använda sig av Igor Zubeldia eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är Sheraldo Becker, Alvaro Odriozola, Kieran Tierney, Aihen Munoz och Carlos Fernandez.