Tottenham vs Nottingham Forest: Bästa oddsen och matchtipsen

Spelbolagen har Tottenham som favoriter mot Nottingham Forest i nästa Premier League-match. Trots den bleka formen verkar seger vara troligt på lördag. De får dock inte underskatta Nottingham Forest.

Spurs går in i nästa runda som nummer 4 i tabellen, med 45 poäng så här långt. Med 26 spelade matcher, har Nottingham Forest löst 26 poäng, vilket ger dem plats 14 inför nästa omgång.

Med sikte på en plats bland de fyra bästa måste Tottenham lösa vinst mot Nottingham Forest kommande lördag. De sistnämnda har just nu kanske inte den form som krävs för att stoppa hemmalaget, men allt kan hända och bollen är rund.

Statistik och fakta för Tottenham vs Nottingham Forest i Premier League

  • Tottenham Hotspur har vann de senaste 3 hemma matchernai rad utan att släppa in mål
  • I de senaste 7 Tottenham Hotspurs hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna
  • I 11 av Tottenham Hotspurs senaste 13 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Tottenham Hotspurs senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Nottingham Forest har förlorade de senaste 3 borta matchernai rad utan att göra mål
  • Nottingham Forest har förlorade de senaste 3 borta matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • Nottingham Forest har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna
  • Nottingham Forest har förlorade de senaste 3 borta matcherna på rad medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • Nottingham Forest har inte vunnit 7 av sina senaste 8 matcher

Tottenham vs Nottingham Forest Preview

Tottenham form

En poäng är allt Tottenham har på kontot efter sina tre senaste matcher, där de åkte på stryk med 1-0 och 1-0 mot Sheffield United och Wolves Den senaste matchen gav en viss tröst efter 0-0 mot AC Milan. Tottenham gjorde 30 mål och släppte in 16 i sina senaste 13 matcher mot lag från den nedre halvan av Premier League. De samlade 28 poäng och nio segrar. Tottenham har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Premier League. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde nio mål och släppte in sju.

Nottingham Forest form

Nottingham Forest har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot Manchester City tog de poäng efter 1-1, efter det fick man se sig besegrade av West Ham United som vann med 4-0. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 2-2 mot Everton. Nottingham Forest har kämpat sig till ett vinster och fyra poäng från sina senste sju matcher mot topp 6-lagen. De gjorde två i dessa matcher, men släppte även in 19 mål. Nottingham Forest har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in 15 och gjorde två mål.

Tottenham vs Nottingham Forest H2H

Senast lagen mötte varandra gick Tottenham av planen som 0-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på lördag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Tottenham tog tre wins i sina senaste fem matcher mot Nottingham Forest. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 4.75.

Över 2.5 mål gjordes i två av Tottenham’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Premier League

Tottenham tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Nottingham Forest vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sex. Tottenham har fem vinster på tavlan från sina 10 senaste Premier League-matcher. Gästande Nottingham Forest tog samtliga poäng i tre av de 10 senaste matcherna.

Senaste lagnyheter

Tottenham har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Nottingham Forest endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Tottenham har vunnit och hållt nollan i 3 raka hemmamatcher.

Det är svårt att inte titta på Harry Kane när man letar efter en skytt. Han verkar vara på en stark svit och har träffat målet tre gånger för Tottenham på sina sex senaste matcher. Hans säsongssaldo är för närvarande 18 mål.

Vi tar en titt på gästerna nu. tre har lyckats träffa målet tre gånger på det senaste halvdussinet matcher för Nottingham Forest. Därför kan man lugnt säga att han kommer att försöka lägga till sin säsongssiffra av sju mål här igen.

Tottenham kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag.

Dejan Kulusevski, Richarlison och Rodrigo Bentancur finns bland de tre spelarna som saknas för Tottenham på lördag.

Några av de nio som kommer att befinna sig på sidlinjen är Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate och Omar Richards.