Tottenham vs Wolves bästa odds och matchtips

Både Spurs och Wolves kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Premier League. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Premier League. The Lilywhites har för närvarande plats 7 i tabellen med 36 poäng efter 21 spelade matcher. Med 21 omgångar bakom sig har Wolves lyckats samla ihop 34 poäng och ligger på plats 8 i Premier League. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Spurs. De skulle dock kunna skrälla mot Wolves.

Våra tips

Statistik och fakta för Tottenham vs Wolves i Premier League

 • Tottenham Hotspur har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Tottenham Hotspur har gjort mål i 10 av de senaste 12 hemmamatcherna
 • I 5 av de senaste 7 hemmamatcherna Tottenham Hotspur har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Wolves har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste bortamatcher
 • Wolves har vunnit de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • Wolves har släppt in i de senaste 4 matcherna i rad
 • Tottenham Hotspur har gjort mål i de senaste 11 matcherna mot Wolves i rad
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Tottenham Hotspur har spelat mot Wolves har båda lagen gjort mål
 • Tottenham Hotspur har inte förlorat 9 av de 11 senaste matcherna mot Wolves
 • I de senaste 3 av Tottenham Hotspurs matcher mot Wolves var antalet mål under 2.5
 • I de senaste 3 av Tottenham Hotspurs matcher mot Wolves var antalet mål under 3.5

Form: Tottenham mot Wolves

Tottenham är inne i ett bra flow

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av The Lilywhites de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Tottenham har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot Chelsea med 2-0 innan de vann med 3-1 mot Brighton. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 3-2 mot Southampton.

Wolves fortsätter trumma på

Wolves hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Wolves har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 1-2 mot Brentford. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 0-1 mot Norwich, och lyckades inte heller plocka poäng i en 0-1-förlust mot Arsenal.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att The Lilywhites kommer att få det första genombrottet.

Tottenham vs Wolves Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Spurs med sig 3 poäng därifrån i en 1-0-seger. Tottenham tar sig an Wolves med 5-3-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 5 gånger i de senaste 10 matcher mellan Tottenham och Wolves. Båda lagen gör mål var ut 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna omgångs 25 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Wolves kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Tottenham som för närvarande ligger på plats nummer 7 med 36 poäng i den kommande matchen på söndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Raul Jimenez när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gång i de senaste 6 matcherna för sitt lag Wolves. Hans säsongssaldo är 4 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Spurs är Heung-Min Son spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.