Trelleborgs FF vs Skövde AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

Skövde AIK besöker Vångavallen i Trelleborg. Laget som fortsätter att överraska är med och slåss i toppen. Vem hade trott det?Som nummer 8 har Trelleborgs FF lyckats skrapa ihop 22 poäng efter 14 spelade matcher. Med 25 poäng har Skövde AIK efter 14 matcher placerat sig på plats plats 4 i Superettan.Det här är en på förhand riktigt svår match att tippa men vi tycker båda lagen har bra klass offensivt och det bör trilla in minst ett åt varje håll.

Våra tips

Statistik och fakta för Trelleborgs FF vs Skövde AIK i Superettan

 • Trelleborgs FF har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
 • Trelleborgs FF har släppt in i 14 av de senaste 15 matcherna
 • Trelleborgs FF har inte förlorat 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
 • I 5 av de senaste 7 hemmamatcherna Trelleborgs FF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Trelleborgs FF har inte vunnit 6 av sina senaste 8 matcher

.

 • Skövde AIK har inte förlorat 16 av sina senaste 18 bortamatcher
 • I 6 av de senaste 7 bortamatcherna Skövde AIK har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Skövde AIK har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
 • Skövde AIK har gjort mål på de senaste 8 bortamatcherna
 • I de senaste 3 matcherna i rad Skövde AIK har spelat, har båda lagen gjort mål

.

   

.

Form: Trelleborgs FF mot Skövde AIK

Trelleborgs FF hoppas att komma tillbaka

Trelleborgs FF har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 2-1-vinst mot Norrby innan det blev oavgjort efter resultatet 2-2 mot Örebro. Den obesegrade trenden tog dock stopp när AFC Eskilstuna visade sig vara för starka och resultatet 1-0 innebar förlust för Trelleborgs FF.

Svårslagna Skövde AIK

Skövde AIK ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 2-3 och 2-1 mot Östers IF respektive Örgryte. Vinstsviten stoppades dock sedan av IK Brage, som fick med sig ett 1-1-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Trelleborgs FF vs Skövde AIK Matchhistorik

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande tre poäng och fyra platser. Den här omgången 15 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Trelleborgs FF och Skövde AIK slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på måndag.

Skytteligan

Nicolas Mortensen är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Trelleborgs FF kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Skövde AIK ställa hoppet till Jack Cooper Love att han ska lägga till fler mål till de sex han gjort de senaste sex matcherna.