Varbergs BoIS FC vs Hammarby: Bästa oddsen och matchtipsen

Bajen är favorittippade på måndag mot Varberg i Allsvenskan. I nuvarande starka form verkar en bortaseger vara det självklara resultatet på Varberg Energi Arena.På plats nummer 12 i Allsvenskan har Varbergs BoIS FC spelat ihop 15 poäng efter 14 matcher. Med 27 poäng befinner sig Hammarby på plats 4 i tabellen med 14 spelade matcher.Med alla avstängningar hos hemmalaget så bjuds vi på ett intressant odds på att laget ska göra mål. Bajen var i London och spelade mot Millwall i veckan så det kan satt lite spår hos spelarna.

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC vs Hammarby i Allsvenskan

 • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 10 av sina senaste 12 matcher
 • Varbergs BoIS FC har inte förlorat 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
 • Varbergs BoIS FC har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna

.

 • Hammarby har inte förlorat 5 av sina senaste 6 matcher
 • Hammarby har inte vunnit 4 av sina senaste 5 bortamatcher
 • Hammarby har inte gjort mål i 4 av de senaste 5 bortamatcherna
 • Hammarby har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Hammarby har släppt in i 4 av de senaste 5 bortamatcherna

.

 • Varbergs BoIS FC har släppt in i de senaste 4 matcherna mot Hammarby i rad
 • Varbergs BoIS FC har förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Hammarby
 • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 3 av de 4 senaste matcherna mot Hammarby

.

Form: Varbergs BoIS FC mot Hammarby

Varbergs BoIS FC bleka för dagen

Det har varit en händelserik tid för Varbergs BoIS FC de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra IFK Värnamo med 3-0. Nästa match blev en besvikelse efter en 3-0-förlust mot Malmö FF. Deras senaste match, där man tog sig an Helsingborg gav ett oavgjort resultat (0-0).

Hammarby fortsätter att plocka poäng

Hammarby kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Djurgården fick de lämna matchen tomhänta efter en 1-0-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra IFK Göteborg med 3-0. De byggde på den positiva trenden genom en 3-0-seger mot Elfsborg i sin senaste match.

Varbergs BoIS FC vs Hammarby Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Hammarby och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 1-0.Varbergs BoIS FC tar sig an Hammarby med 1-0-3 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Enligt Allsvenskan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande tolv poäng och åtta platser. Den här omgången 15 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Varbergs BoIS FC och Hammarby slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning kommande måndag.

Skytteligan

Robin Simovic har gjort mål kontinuerligt i de senaste matcherna. Varbergs BoIS FC kommer säkerligen ställa hoppet till honom för fler mål mot i nästa match mot Hammarby. Gästerna hoppas säkerligen på att Gustav Ludwigson gör fler mål. Med tre mål i de senaste sex matcherna, har han börjat hitta formen.