Udinese mot Verona – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Udinese tar emot Verona för en match i Serie A på söndag på Bluenergy Stadium – Stadio Friuli. Udinese ska ha goda chanser att vinna kommande söndag mot Verona. Spelbolagen har dem som stora favoriter då besökarna går igenom lite av en svacka i Serie A på slutet.

Udinese rankar 16 med elva poäng från 13 matcher matcher, medan besökarna Verona rankas 19 i tabellen på nio poäng. Udinese går in i nästa Serie A-runda som nummer 16 i tabellen, med elva poäng så här långt. Med 13 spelade matcher, har Verona löst nio poäng, vilket ger dem plats 19 inför nästa omgång.

Både Udinese och Verona siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Verona kan faktiskt ta sig förbi Udinese i tabellen med en vinst kommande söndag. Men att döma av oddsen från spelbolagen ser det ganska osannolikt ut. Udinese behöver ett bra resultat mot Verona, om de vill klättra i Serie A-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på Bluenergy Stadium – Stadio Friuli.

Udinese vs Verona Statistik

  • I 15 av Udineses senaste 17 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Udinese har inte vunnit 15 av sina senaste 16 matcher
  • I 9 av de senaste 11 matcherna Udinese har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 5 hemmamatcherna i rad Udinese har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Udinese har inte vunnit de senaste 8 hemmamatcherna i rad
  • Hellas Verona har inte vunnit de senaste 11 matcherna i rad
  • Hellas Verona har förlorade 8 i de senaste 9 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Hellas Verona har förlorade de senaste 3 borta matchernai rad utan att göra mål
  • Hellas Verona har förlorade de senaste 3 borta matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • Hellas Verona har förlorade 6 i de senaste 7 borta matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål

Udinese vs Verona Preview

Udinese form

Döma av deras tre senaste matcher så kan vi förvänta oss allt möjligt från Udinese just nu. MotAC Milan gick allt perfekt i en 0-1-seger, innan man kryssade 1-1 mot Atalanta. I den senaste matchen fick man lida efter en 3-1-förlust mot Roma. Udinese tog fyra poäng från sina senaste fyra möten med lag från noll, målade tre och släppte in tre mål. Udinese har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Serie A på Bluenergy Stadium – Stadio Friuli. Ett facit på fyra oavgjorda och två förluster, där de släppte in åtta och gjorde fem mål.

Verona form

En enda poäng har Verona att visa upp från sina tre senaste matcher. Det började uselt genom förluster 1-3 och 1-0 mot Monza och Genoa. Senaste matchen gav iallafall en poäng efter 2-2 mot Lecce. Verona tjänade tre poäng från sina två matcher mot lag från botten sex i Serie A. De gjorde ett mål i matcherna, och släppte till ett på vägen till ett vinster. Verona tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Serie A utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med åtta insläppta och två mål framåt.

Udinese vs Verona H2H

Det slutade oavgjort när Udinese senast mötte Verona. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.50. Att titta tillbaka på deras senaste tio matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande Verona tog två vinster av de föregående tio matcherna. Värdarna Udinese vann fyra av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 1.70. Udinese förlorade endast en av de 5 senaste matcherna mot Verona. Verona gjorde minst ett mål i sina 4 Serie A senaste matcher mot Udinese. I tre av de senaste tio matcher mellan Udinese och Verona gjorde båda lagen mål.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Udinese med ett snitt på 1.1 mål, och där Verona snittade 0.8 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i tre av Udinese’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.5 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

Udinese tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fem och åkte på tre förluster under den här perioden. Verona vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade åtta. Udinese har god tro om att hamna i målprotokollet på Bluenergy Stadium – Stadio Friuli eftersom Verona endast lyckats hålla nollan ett gånger i sina 10 senaste bortamatcher. Värdarna klarade i sin tur av två clean sheets i de 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Udinese gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Verona endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Udinese har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Verona.

Udinese kan sakna upp till fem spelare till deras kommande match på söndag.

Enzo Ebosse, Christian Kabasele, Brenner da Silva, Gerard Deulofeu och Kingsley Ehizibue finns bland de fem spelarna som saknas för Udinese kommande söndag.

Bland de fyra spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Giangiacomo Magnani, Pawel Dawidowicz, Jackson Tchatchoua och Thomas Henry.