Udinese vs Atalanta bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Atalanta möter Udinese för en match i Serie A kommande söndag. På plats nummer 14 i Serie A har Udinese spelat ihop 20 poäng efter 18 matcher. Med 38 poäng befinner sig Atalanta på plats 4 i tabellen med 18 spelade matcher. Eftersom Udinese går in i matchen som underdogs kommer de att vara väldigt sugna att skrälla och ta poäng mot Atalanta.

Våra tips

Statistik och fakta för Udinese vs Atalanta i Serie A

 • Udinese gjorde mål i 13 av de senaste 15 matcherna
 • Udinese har släppt in i 9 av de senaste 11 hemmamatcherna
 • Udinese har spelat oavgjort 5 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • Udinese har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Atalanta gjorde mål i 25 av de senaste 27 matcherna
 • Atalanta har inte förlorat 12 av 13 av deras senaste bortamatcher
 • I 8 av de senaste 10 bortamatcherna Atalanta har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Atalanta har vinst 5 av 7 av deras senaste bortamatcher
 • Atalanta har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I 11 av de senaste 13 matcherna Udinese har spelat mot Atalanta har båda lagen gjort mål
 • Udinese har släppt in i de senaste 13 matcherna mot Atalanta i rad
 • Udinese gjorde mål i 17 av de senaste 18 hemmamatcherna mot Atalanta
 • Udinese har inte vunnit de senaste 8 matcherna mot Atalanta i rad
 • I de senaste 13 Udineses matcher mot Atalanta var antalet av mål över 1.5

Form: Udinese mot Atalanta

Udinese fortsätter trumma på

Udinese hoppas att den goda formen håller i sig. Udinese ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (1-1) mot AC Milan, innan de besegrade Crotone med 4-0 och sedan Cagliari med 4-0.

Atalanta njuter av en stabil insats.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Atalanta eftersom de håller sin nivå. Atalanta har haft blandade resultat den senaste tiden med en seger mot Verona, följt av en förlust mot Roma. Senast blev det oavgjort mot Genoa.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Atalanta kommer att få det första genombrottet.

Udinese vs Atalanta Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Udinese & Atalanta spelades 24 oktober 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Udinese har vunnit 10%, medan Atalanta har vunnit 60% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-3-6. 5 gånger i den senaste 10 matcher mellan Udinese och Atalanta blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 8 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 18 poäng. Även om Udinese inte kommer att ha en möjlighet att komma över Atalanta i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Atalanta, som nu ligger på 4 med 38 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Gerard Deulofeu är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Udinese kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Atalanta ställa hoppet till Mario Pasalic att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.