Ungern mot Schweiz – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Ungern vs Schweiz Statistik

  • Ungern har inte förlorat de senaste 14 matcherna i rad
  • Ungern har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna
  • I 6 av Ungerns senaste 7 matcher i European Championship var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av de senaste 8 matcherna Ungern har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 6 av de senaste 8 matcherna Ungern har spelat i European Championship, har båda lagen gjort mål
  • Schweiz har inte förlorat 11 av sina senaste 12 matcher
  • I de senaste 3 Schweizs matcher, var antalet mål under 1.5
  • I de senaste 5 Schweizs matcher, var antalet mål under 2.5
  • Schweiz har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I 5 av de senaste 6 matcherna Schweiz har spelat i European Championship, har båda lagen gjort mål

Ungern vs Schweiz H2H

Schweiz fick ut det bästa mot Ungern i de senaste två mötena efter 5-2 och 3-2-segrar. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Schweiz vann tre av de senaste tre matcherna, medan Ungern tog noll vinster i dessa tre matcher. Spelbolagen har Schweiz att vinna denna match till bästa odds på 2.15.

I tre av de senaste tre matcher mellan Ungern och Schweiz gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste tre matcherna mellan lagen. Ungern gjorde ett snitt på 1.67 mål, medan Schweiz snittade 3.34 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Ungern’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden.

Ungern vs Schweiz Preview

Ungern form

Ungern har varit ojämna på slutet, de slog Kosovo med 2-0. Det följdes upp med en förlust med 2-1 mot Ireland, innan de vann med 3-0 mot Israel. Ungern lyckades ta imponerande fyra vinster på de sex senaste landskamperna, där de även spelade oavgjort en och förlorade noll. De gjorde tolv mål och släppte till tre gånger.

Schweiz form

Schweiz ser väl lämpade ut att ta sig an vilken motståndare som, Då de tog 7 poäng på de tre senaste matcherna. De vann med 0-1 och4-0 mot Ireland och Estonia. Den vinnande trenden tog slut när Österrike löste ett 1-1-kryss. I sina senaste landskamper har Schweiz vunnit två gånger samt kryssat tre oavgjorda. De fick stå ut med en förluster under denna period, med ett målfacit på fem insläppta och sex gjorda.

Nuvarande tabellen i EM

Ungern tog nio vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i noll under den här tiden. Schweiz vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade tre. Ungern lyckades öppna målskyttet i inte mindre än nio av sina 10 senaste matcher på hemmaplan. Gästande Schweiz har varit lika fina från start då de öppnat med mål i sex av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Det räcker att kolla på Dominik Szoboszlai, när man ska leta efter en anfallare i god målform. Han nätade fyra gånger på slutet för Ungern i EM, medan Xherdan Shaqiri lyckades göra två mål på de sex senaste för Schweiz i samma liga. Ingen tvekan att båda är ute efter nya strutar här.