Utsiktens BK vs Brommapojkarna: Bästa oddsen och matchtipsen

Utsiktens BK drar fördel av hemmaplan när Brommapojkarna gästar i Superettan på söndag. Utsiktens BK gick från sin premiärmatch för säsongen utan poäng, helt klart nu med ambitionen att komma igen. Brommapojkarna fick vad de hoppades på i sin första match för säsongen, när de tog 3 poäng i öppningsmatchen.

Våra tips

Statistik och fakta för Utsiktens BK vs Brommapojkarna i Superettan

  • Utsiktens BK har gjort mål i 33 av de senaste 35 hemmamatcherna
  • Utsiktens BK har vunnit de senaste 6 hemmamatcherna i rad
  • I de senaste 3 matcherna i rad Utsiktens BK har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Utsiktens BK har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
  • Utsiktens BK har släppt in i de senaste 3 matcherna i rad
  • I 6 av de senaste 7 matcherna Brommapojkarna har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brommapojkarna har inte förlorat 10 av 12 av deras senaste bortamatcher
  • Brommapojkarna har släppt in i de senaste 8 matcherna i rad
  • Brommapojkarna har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher

 

Form: Utsiktens BK mot Brommapojkarna

Utsiktens BK fortsätter på en väldigt dålig svit.

Resultaten har varit katastrofala för Utsiktens BK på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Man förlorade med 1-0 mot Trelleborg och har inte råd att förlora ytterligare matcher och behöva tampas i bottenstriden.

Svårslagna Brommapojkarna

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Brommapojkarna som hållit sin nivå. BP tog hem tre sköna poäng mot Västerås i öppningsomgången och njuter av en topplacering för tillfället – där de planerar att stanna. Ett steg att lyckas med det är en seger borta mot nykomlingarna.

De två lagen matchas jämnt av oddsmakarna, men den nuvarande formen gör att Brommapojkarna är vårt val för en seger.

Utsiktens BK vs Brommapojkarna Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Brommapojkarna och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 1-0. Utsiktens BK tar sig an Brommapojkarna med 1-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande tre poäng och nio platser. Den här omgången 2 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Utsiktens BK och Brommapojkarna slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning kommande söndag.

Skytteligan

Luka Mijaljevic är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Utsiktens BK kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Brommapojkarna ställa hoppet till Philip Hellquist att han ska lägga till fler mål till det han gjorde i öppningsmatchen.