Utsiktens BK vs Trelleborgs FF: Bästa oddsen och matchtipsen

TFF har fortsatt chansen att haka på i toppen och nu ställs man mot ett formsvagt Utsikten som börjat dala i tabellen.På plats 8 i Superettan ligger just nu Utsiktens BK som samlat ihop 24 poäng efter deras 17 spelade matcher. Med 28 poäng befinner sig Trelleborgs FF på plats 6 efter 17 spelade matcher.Gillar oddset på bortasegern här och det blir syn. Trots storförlusten senast mot Halmstad så fanns det lägen och ljusglimtar.

Våra tips

Statistik och fakta för Utsiktens BK vs Trelleborgs FF i Superettan

 • Utsiktens BK har gjort mål i 30 av de senaste 32 hemmamatcherna
 • Utsiktens BK har inte förlorat 12 av sina senaste 14 hemmamatcher
 • Utsiktens BK har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
 • Utsiktens BK har förlorat de senaste 4 matcherna i rad
 • Utsiktens BK har inte vunnit de senaste 5 matcherna i rad
 • Trelleborgs FF har släppt in på de senaste 19 bortamatcherna
 • Trelleborgs FF har släppt in på de senaste 12 matcherna
 • I 6 av de senaste 8 bortamatcherna Trelleborgs FF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Trelleborgs FF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Trelleborgs FF har gjort mål i 6 av de senaste 8 bortamatcherna
   

Form: Utsiktens BK mot Trelleborgs FF

Utsiktens BK fortsätter på en väldigt dålig svit.

Resultaten har varit under all kritik för Utsiktens BK på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden.Utsiktens BK har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-0 mot Örebro, innan Örgryte besegrade dem med 0-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Östers IF tog hem en seger med 3-1.

Trelleborgs FF hoppas kunna utöka poängen.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Trelleborgs FF eftersom de håller sin nivå.I sina tre senaste matcher vann Trelleborgs FF först mot Skövde AIK med 2-1 innan segertåget fortsatte mot Norrby som gav slutresultatet 2-3. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Halmstads BK med 0-4 och därmed bröt sin vinnartrend.

Utsiktens BK vs Trelleborgs FF Matchhistorik

3 april 2022 ställdes dessa lag mot varandra senast. Den gången kom Trelleborgs FF därifrån med en vinst i matchen som slutade 1-0.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen fyra poäng. Även om Utsiktens BK inte kommer att ha en möjlighet att komma över Trelleborgs FF i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Trelleborgs FF, som nu ligger på sex med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Albin Skoglund. Han är toppskytt för Utsiktens BK, för närvarande på tre mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i två av deras 6 senaste matcher.

Trelleborgs FF kommer att hoppas att Nicolas Mortensen hittar nätet igen. Han står på sex mål den här säsongen och gjorde mål i tre av deras 6 senaste matcher.