Utsiktens BK vs Varbergs BoIS FC: Bästa oddsen och matchtipsen

Utsiktens BK vs Varbergs BoIS FC Statistik

  • Utsiktens BK har inte förlorat 20 av sina senaste 22 hemmamatcher i Superettan
  • Utsiktens BK har inte förlorat 11 av sina senaste 13 matcher i Superettan
  • I 7 av Utsiktens BKs senaste 8 hemmamatcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • Utsiktens BK har inte förlorat 9 av sina senaste 11 matcher
  • Utsiktens BK har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 27 av de senaste 29 bortamatcherna i Superettan
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 24 av de senaste 26 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 13 av sina senaste 14 bortamatcher
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 14 av sina senaste 16 bortamatcher i Superettan
  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna

Utsiktens BK vs Varbergs BoIS FC H2H

Det slutade oavgjort när Utsiktens BK senast mötte Varbergs BoIS FC. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 0-0 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.60. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Utsiktens BK tog en win i sina senaste tre matcher mot Varbergs BoIS FC. De sistnämnda lyckades ta noll vinster i dessa två möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.60. Varbergs BoIS FC har gått igenom sina senaste 5 matcher mot Utsiktens BK utan en enda seger. I de 3 senaste Superettan-matcherna mellan Utsiktens BK och Varbergs BoIS FC slutade det under 2.5 mål. I ett av de senaste två matcher mellan Utsiktens BK och Varbergs BoIS FC gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål gjordes i tre av Utsiktens BK’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.2 gånger i dessa matcher.

Utsiktens BK vs Varbergs BoIS FC Preview

Utsiktens BK form

Utsiktens BK är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Örebro med 0-1, innan det blev det seger mot IK Brage med 1-0. Segersviten tog slut senast mot Degerfors, som vann med 3-1 Utsiktens BK gjorde fem mål och släppte in två i sina senaste fem matcher mot lag från den nedre halvan av Superettan. De samlade elva poäng och tre segrar. Utsiktens BK tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Superettan. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på sju framåt och två insläppta.

Varbergs BoIS FC form

Varbergs BoIS FC ser solida ut just nu efter tre raka utan förlust. De lade grunden genom att slå IK Oddevold med 2-1, efter blev det poäng i en 1-1-match mot Degerfors. I den senaste matchen fick man återigen dela på poängen genom 2-2 mot Skövde AIK. Varbergs BoIS FC har kämpat sig till noll vinster och ett poäng från sina senste fyra matcher mot topp 6-lagen. De gjorde tre i dessa matcher, men släppte även in sju mål. Varbergs BoIS FC tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Superettan utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med tio insläppta och fem mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

Utsiktens BK tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på två förluster under den här perioden. Varbergs BoIS FC vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade fem. Utsiktens BK känner sig nog optimistiska till att göra mål på lördag mot Varbergs BoIS FC som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig fyra hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Utsiktens BK har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Varbergs BoIS FC gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka bortamatcher som Varbergs BoIS FC spelat. Utsiktens BK har gjort mål i 4 raka hemmamöten med Varbergs BoIS FC.