Valencia vs Barcelona bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Barcelona förbereder sig för att möta Valencia i La Liga. På plats nummer 12 i La Liga har Valencia spelat ihop 30 poäng efter 24 matcher. Med 39 poäng befinner sig Barcelona på plats 4 i tabellen med 24 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Valencia. De skulle dock kunna skrälla mot Barcelona.

Våra tips

Statistik och fakta för Valencia vs Barcelona i La Liga

 • Valencia har gjort mål i 28 av de senaste 30 hemmamatcherna
 • I 12 av de senaste 14 matcherna Valencia har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Valencia har inte förlorat 13 av 15 av deras senaste hemmamatcher
 • Valencia har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Valencia har inte vunnit 5 av 6 av deras senaste matcher
 • I 10 av de senaste 12 matcherna Barcelona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Barcelona har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
 • I 12 av de senaste 13 matcherna Valencia har spelat mot Barcelona har båda lagen gjort mål
 • Valencia har släppt in i 29 av de senaste 31 matcherna mot Barcelona
 • Valencia har gjort mål i de senaste 13 matcherna mot Barcelona i rad
 • Valencia har inte vunnit 13 av de 14 senaste hemmamatcherna mot Barcelona
 • I 5 av de senaste 6 av Valencias matcher mot Barcelona var antalet mål över 3.5

Form: Valencia mot Barcelona

Valencia flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Valencia som hållit sin nivå. Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Valencia som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 0-0 mot Real Sociedad, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 1-1 mot Athletic Bilbao, innan det blev ett riktigt nederlag med en 2-1-förlust mot Deportivo Alaves.

Barcelona njuter av en stabil insats

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Barcelona som hållit sin nivå. Barcelona ser oslagbara ut just nu efter tre raka matcher utan förlust. Det började bra genom att man vann mot Atletico Madrid med 4-2 innan de fick nöja sig med en poäng efter resultatet 2-2 i en oavgjord match mot Espanyol. I sin senaste match blev det återigen delad pott, denna gång efter en match som slutade 1-1 och därmed alltså oavgjort mot SSC Napoli.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Barcelona är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.05.

Valencia vs Barcelona Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Barcelona och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. Valencia tar sig an Barcelona med 1-4-5 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. I den föregående 10 matcher mellan Valencia och Barcelona kom över 2,5 mål upp 7 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 9 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Valencia och Barcelona för närvarande i 9 poäng och 8 placeringar. Barcelona kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Valencia kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Valencia är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Valencia och Barcelona kommer att sluta.

Skytteligan

Goncalo Guedes har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Valencia kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Barcelona. Gästerna hoppas att Luuk de Jong fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 3 mål på de senaste sex matcherna.