Varbergs BoIS FC vs Degerfors: Bästa oddsen och matchtipsen

Söndagsmatch på Varberg Energi Arena och det är ett pånytt-fött Degerfors som står för motståndet. Bruket går för tredje raka vinsten efter att ha börjat med 6 raka förluster. Imponerande comeback och vi tycker oddset lockar på gästerna. Varberg har inte imponerat och är lite väl stora favoriter i vår mening. 0-1?

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC vs Degerfors i Allsvenskan

  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit de senaste 5 matcherna i rad
  • Varbergs BoIS FC har inte förlorat 5 av sina senaste 7 hemmamatcher
  • Varbergs BoIS FC har släppt in på de senaste 3 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har inte släppt in i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 3 av sina senaste 4 hemmamatcher
  • Degerfors har släppt in i 14 av de senaste 15 matcherna
  • Degerfors har släppt in i 10 av de senaste 12 bortamatcherna
  • Degerfors har förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
  • Degerfors har gjort mål i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
  • Degerfors har inte vunnit 6 av sina senaste 8 matcher

 

Form: Varbergs BoIS FC mot Degerfors

Varbergs BoIS FC fortsätter att se bleka ut.

Varbergs BoIS FC har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 3-1 mot Häcken och Sirius. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 1-1 mot IFK Göteborg vilket gav en poäng.

Degerfors har kommit igång.

Degerfors kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Elfsborg fick de lämna matchen tomhänta efter en 0-6-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra GIF Sundsvall med 2-3. De byggde på den positiva trenden genom en 2-1-seger mot Helsingborg i sin senaste match.

Varbergs BoIS FC vs Degerfors Matchhistorik

När lagen senast möttes in en match i Allsvenskan – 2 October 2021 – kammande båda lagen hem en poäng vardera efter slutresultatet 0-0. Även matchen innan det slutade oavgjort 1-1.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Varbergs BoIS FC och Degerfors för närvarande i två poäng och två placeringar. Varbergs BoIS FC kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Degerfors på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Degerfors är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Varbergs BoIS FC och Degerfors kommer att sluta.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Simon Karlsson Adjei en av spelarna från Varbergs BoIS FC som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Degerfors Abdelrahman Saidi på listan över 5 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.