Varbergs BoIS FC vs Djurgården: Bästa oddsen och matchtipsen

I Allsvenskan matchen på Varberg Energi Arena på söndag ser vi hemmalaget Varbergs BoIS FC ta sig an Djurgården. Ett för dagen blekt Varbergs BoIS FC står inför en tuff uppgift när de ställs mot Djurgården på söndag på Varberg Energi Arena. Med en rad svaga prestationer skulle det vara en överraskning om laget fick med sig något från denna drabbning.

Både Varbergs BoIS FC och Djurgården siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande söndag. Varbergs BoIS FC jagar revansch efter den tunga förlusten i det senaste mötet med Djurgården, men oddsen är inte på deras sida. Tre poäng för Varbergs BoIS FC kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Allsvenskan. En svår uppgift väntar dock när Djurgården inte kommer sälja sig billigt.

Varbergs BoIS FC vs Djurgården Statistik

  • Varbergs BoIS FC har förlorade 7 i de senaste 8 hemma matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Varbergs BoIS FC har förlorade 5 i de senaste 7 matcherna spelat utan att göra mål
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har förlorade 5 i de senaste 7 matcherna, medan gjort mindre än 0.5 mål
  • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 10 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • Djurgården har gjort mål i 22 av de senaste 24 matcherna
  • I 8 av Djurgårdens senaste 9 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Djurgården har gjort mål i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
  • Djurgården har inte förlorat 8 av sina senaste 9 bortamatcher
  • I 5 av de senaste 7 matcherna Djurgården har spelat, har båda lagen gjort mål

Varbergs BoIS FC vs Djurgården Preview

Varbergs BoIS FC form

Varbergs BoIS FC har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 7-0 av Sirius, innan Hammarby fick med sig en 0-1-seger. En tredje förlust kom mot Elfsborg, som vann med 2-1. Varbergs BoIS FC klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Varberg Energi Arena i Allsvenskan. De spelade oavgjort i noll och förlorade fem av dessa matcher, där de nätade sex och släppte in 14 mål.

Djurgården form

Djurgården åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av IFK Värnamo i en 1-2-förlust. AIK blev även dom för svåra i en fajt som slutade 2-0, nu senast lyckades Djurgården slå tillbaka i en 1-0-seger mot Halmstads BK. Djurgården noterade 16 poäng efter fem vinster från sina nio matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde tolv mål, men släppte in åtta.

Varbergs BoIS FC vs Djurgården H2H

Senast lagen mötte varandra gick Djurgården av planen som 2-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. Allt som allt har Djurgården bra resultat mot Varbergs BoIS FC under tidigare säsonger med övertag på 5-1-1 inför den här matchen. Spelbolagen har Djurgården att vinna denna match till högsta odds på 1.45. Varbergs BoIS FC vann endast ett av 7 möten med Djurgården. Djurgården gjorde minst ett mål i sina 7 Allsvenskan senaste matcher mot Varbergs BoIS FC. I fyra av de senaste sju matcher mellan Varbergs BoIS FC och Djurgården gjorde båda lagen mål.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste sju matcher mellan lagen. Varbergs BoIS FC gjorde i snitt ett mål, medan Djurgården snittade 2.3 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sju av Varbergs BoIS FC’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Varbergs BoIS FC vann endast ett av sina 10 hemmamatcher, medan man kryssade ett. De förlorade åtta på Varberg Energi Arena under denna period. Djurgården vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade två. Varbergs BoIS FC tog två blygsamma vinster från sina tidigare 10 ligamatcher, medan Djurgården lyckades vinna fem gånger av 10 försök.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Varbergs BoIS FC endast gjort första målet i ett matcher av de senaste tio på hemmaplan. Djurgården gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Djurgården har gjort mål i 3 raka möten med Varbergs BoIS FC när man spelat på bortaplan.