Varbergs BoIS FC vs GIF Sundsvall: Bästa oddsen och matchtipsen

Varbergs BoIS FC drar fördel av hemmaplan när GIF Sundsvall gästar i Allsvenskan kommande lördag. Varbergs BoIS FC går in i den tredje omgången av Allsvenskan med 3 poäng i bagaget och hoppas att kunna dubbla detta i kommande match. GIF Sundsvall har inget att visa upp från de första matcherna i Allsvenskan så när omgång 3 startar kommer de gå ut starkt men möter ett hemmastarkt Varberg.

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC vs GIF Sundsvall i Allsvenskan

  • Varbergs BoIS FC har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
  • Varbergs BoIS FC har vunnit 3 av sina senaste 4 hemmamatcher
  • Varbergs BoIS FC har inte förlorat 3 av sina senaste 4 hemmamatcher
  • I 12 av de senaste 14 matcherna GIF Sundsvall har spelat, har båda lagen gjort mål
  • GIF Sundsvall har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna
  • GIF Sundsvall har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna
  • GIF Sundsvall har inte vunnit 10 av sina senaste 12 matcher
  • GIF Sundsvall har förlorat 5 av sina senaste 6 bortamatcher

 

Form: Varbergs BoIS FC mot GIF Sundsvall

Varbergs BoIS FC letar efter mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Varbergs BoIS FC som hållit sin nivå. Det är nu eller aldrig som gäller för Varbergs BoIS FC, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 2-1-förlust i ett möte med IFK Norrköping, men därefter lyckades man resa och slå IFK Norrköping med 1-0. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 3-0-förlust mot Kalmar FF.

Det är lite problematiskt för GIF Sundsvall

GIF Sundsvall hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. GIF Sundsvall har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 4-1 mot Skiljebo SK. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 2-1 mot Sirius, och lyckades inte heller plocka poäng i en 1-5 förlust mot Hammarby.

Tabellställningar i Allsvenskan

Enligt Allsvenskan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna omgångs 3 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. GIF Sundsvall kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Varbergs BoIS FC som för närvarande ligger på plats nummer 10 med tre poäng i den kommande matchen kommande lördag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Simon Karlsson. Han är toppskytt för Varbergs BoIS FC, för närvarande på 1 mål under hela säsongen.

GIF Sundsvall kommer att hoppas att Pontus Englbom hittar nätet igen. Han står på 1 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.