Malmö FF vs AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

Malmö FF gör sig redo för striden mot AIK vid Eleda Stadion kommande söndag, en match i omgång 3 av Allsvenskan. Med 4 poäng från de första 2 matcherna har det varit en godkänd början på säsongen för Malmö FF, som siktar på 3 poäng till den här gången. AIK går in i denna tredje omgång i Allsvenskan med 3 poäng i bagaget och hoppas att kunna dubbla det i den kommande matchen.

Våra tips

Statistik och fakta för Malmö FF vs AIK i Allsvenskan

 • Malmö FF har inte förlorat 15 av sina senaste 17 matcher
 • Malmö FF har vunnit 7 av sina senaste 8 matcher
 • Malmö FF har gjort mål i 10 av de senaste 11 matcherna
 • AIK har gjort mål i 15 av de senaste 16 matcherna
 • AIK har inte förlorat 9 av sina senaste 11 matcher
 • I 4 av de senaste 5 matcherna AIK har spelat, har båda lagen gjort mål
 • AIK har släppt in i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
 • Malmö FF har inte förlorat de senaste 20 hemmamatcherna mot AIK i rad
 • I 11 av de senaste 12 av Malmö FFs matcher mot AIK var antalet mål under 2.5
 • I 13 av de senaste 14 av Malmö FFs matcher mot AIK var antalet mål under 3.5
 • Malmö FF har spelat oavgjort 7 av de 9 senaste matcherna mot AIK
 • Malmö FF har inte vunnit 7 av de 9 senaste matcherna mot AIK

Form: Malmö FF mot AIK

Malmö FF fortsätter att plocka poäng

Malmö FF hoppas att den goda formen håller i sig. Malmö FF ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 1-0 och 1-0 mot Djurgården respektive Kalmar FF. Vinstsviten stoppades dock sedan av Elfsborg, som fick med sig ett 1-1-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

AIK hoppas kunna utöka poängen

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller AIK eftersom de håller sin nivå. AIK har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Malmö FF slutade oavgjort (2-2) vilket följdes upp med en 4-2-förlust mot Häcken. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när IFK Norrköping besegrades med 1-0.

Malmö FF vs AIK Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Malmö FF med sig 3 poäng därifrån i en 1-0-seger. Malmö FF tar sig an AIK med 3-7-0 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 1 gånger i de senaste 10 matcher mellan Malmö FF och AIK. Båda lagen gör mål gav utdelning 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Malmö FF och AIK för närvarande i ett poäng och fyra placeringar. Malmö FF kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från AIK på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att AIK är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Malmö FF och AIK kommer att sluta.

Skytteligan

Veljko Birmancevic har gjort mål kontinuerligt i de senaste matcherna. Malmö FF kommer säkerligen ställa hoppet till honom för fler mål mot i nästa match mot AIK. Gästerna hoppas säkerligen på att Nicolas Stefanelli gör fler mål. Med 7 mål i de senaste sex matcherna, har Nabil Bahoui ett väldigt högt målsnitt.