Varbergs BoIS FC vs Halmstads BK bästa odds och match tips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen så har Varbergs BoIS FC och Halmstads BK en chans att vinna lite mark på sin kommande motståndare i Allsvenskan. Rankad på plats nummer 12 i Allsvenskan har Varbergs BoIS FC samlat 17 poäng i 15 matcher. Med 20 poäng befinner Halmstads BK sig som nummer 8 efter 15 matcher. Både Varbergs BoIS FC och Halmstads BK kommer att vara mycket motiverade för att försöka nå toppen av tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC VS. Halmstads BK.

  • Varbergs BoIS FC är obesegrade de senaste 5 matcherna i rad;
  • Varbergs BoIS FC är obesegrade de senaste 5 matcherna i rad hemma;
  • Varbergs BoIS FC nätade i de senaste 13 av 15 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Varbergs BoIS FCs senaste 6 av 8 matcher.
  • Halmstads BK obesegrade de senaste 3 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Halmstads BKs senaste 11 av 13 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Halmstads BKs senaste 4 på bortaplan matcher i rad;
  • Halmstads BK nätade i de senaste 4 av 6 matcher.

Form: Varbergs BoIS FC mot Halmstads BK

Varbergs BoIS FC letar efter mer.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Varbergs BoIS FC de senaste veckorna. Precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste matcherna för Varbergs BoIS FC slutade de 1-1 mot Degerfors och följt med 0-0 mot Sirius och slutligen, i den senaste matchen blev det 1-0 vinst mot Örebro.

Halmstads BK hoppas kunna utöka poängen.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Halmstads BK de senaste veckorna. I de tre senaste matcherna för Halmstads BK slutade de 0-0 mot Malmö FF och följt med 1-1 mot Kalmar FF och slutligen, i den senaste matchen blev det 2-1 vinst mot IFK Norrköping.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Varbergs BoIS FC är kanske fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.55.

Varbergs BoIS FC VS. Halmstads BK Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Varbergs BoIS FC vs Halmstads BK spelades 19 Juli 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1 lika. Varbergs BoIS FC går in i matchen mot Halmstads BK med 0-1-0 i bagaget från deras senaste 1 match i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Varbergs BoIS FC och Halmstads BK för närvarande i 3 poäng och 4 platser. Varbergs BoIS FC kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Halmstads BK på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Halmstads BK är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Varbergs BoIS FC och Halmstads BK kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Tashreeq Matthews. Han är toppskytt för Varbergs BoIS FC, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Halmstads BK kommer att hoppas att Marcus Antonsson hittar nätet igen. Han står på 5 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i undefined av deras 6 senaste matcher.