AFC Eskilstuna vs IK Brage bästa odds och match tips

Både AFC Eskilstuna och IK Brage kommer att se till att befästa eller kanske till och med förbättra sin position i Superettan. Paret möter i vad som för närvarande är en kamp i mitten av tabellen i Superettan. Rankad som nummer 8 i Superettan har AFC Eskilstuna samlat 22 poäng från 17 matcher. Med 18 poäng befinner IK Brage sig rankad som nummer 11 efter 17 matcher. IK Brage kommer att vilja vinna efter ett par oavgjorda matcher, men mot AFC Eskilstuna kan en poäng fortfarande vara acceptabel.

Våra tips

Statistik och fakta för AFC Eskilstuna VS. IK Brage.

  • AFC Eskilstuna har vunnit de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • AFC Eskilstuna är obesegrade de senaste 10 matcherna i rad hemma;
  • AFC Eskilstuna har vunnit i de senaste 5 av 6 matcher hemma;
  • AFC Eskilstuna nätade i de senaste 10 av 12 matcher.
  • IK Brage är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad;
  • IK Brage är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • IK Brage nätade i de senaste 11 av 13 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i IK Brages senaste 3 av 5 matcher.

Form: AFC Eskilstuna mot IK Brage

AFC Eskilstuna letar efter mer.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för AFC Eskilstuna eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste landskamperna för AFC Eskilstuna gick det så här: den första slutade 1-1 mot IFK Värnamo och sen blev det 4-1 vinst mot Norrby. Den senaste matchen blev 3-1 förlust mot GIF Sundsvall.

IK Brage håller målet i sikte.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan vänta sig av IK Brage som gjort precis som förväntas av dem. I de tre senaste landskamperna för IK Brage gick det så här: den första tog de en 3-2 vinst mot Jönköping S. och sen blev det 1-1 mot Örgryte. Den senaste matchen blev 3-3 mot Västerås SK.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

AFC Eskilstuna VS. IK Brage Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lagen, kom AFC Eskilstuna därifrån med 3 poäng i en 1-0 seger. AFC Eskilstuna tar sig an IK Brage med 2-1-3 i bagaget från deras senaste 6 matcher i Superettan. De senaste matcherna mellan AFC Eskilstuna och IK Brage har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 4 poäng. Även om IK Brage inte kommer att ha någon möjlighet att komma över AFC Eskilstuna i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. AFC Eskilstuna, som nu är på plats nummer 8 med 22 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ashley Coffey. Han är toppskytt för AFC Eskilstuna, för närvarande på 2 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 0 av deras 6 senaste matcher.

IK Brage kommer att hoppas att Leonard Pllana hittar nätet igen. Han står på 8 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 5 av deras 6 senaste matcher.