Varbergs BoIS FC vs Mjällby bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Varbergs BoIS FC och Mjällby en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Allsvenskan. På plats 9 i Allsvenskan ligger just nu Varbergs BoIS FC som samlat ihop 37 poäng efter deras 29 spelade matcher. Med 35 poäng befinner sig Mjällby på plats 12 efter 29 spelade matcher. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Varbergs BoIS FC. De skulle dock kunna skrälla mot Mjällby.

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC vs Mjällby i Allsvenskan.

  • Varbergs BoIS FC nätade i 5 av de senaste 7 matcher;
  • Varbergs BoIS FC släppte in i 5 av de senaste 7 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Varbergs BoIS FCs senaste 2 av 4 matcher.
  • Mjällby är obesegrade de senaste 7 matcherna i rad på bortaplan;
  • Mjällby nätade i 8 av de senaste 10 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Mjällbys senaste 3 av 5 matcher.

Form: Varbergs BoIS FC mot Mjällby

Varbergs BoIS FC fortsätter att plocka poäng

Varbergs BoIS FC hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Varbergs BoIS FC har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Elfsborg slutade oavgjort (0-0) vilket följdes upp med en 1-0-förlust mot AIK. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Djurgården besegrades med 3-2.
 

Mjällby flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Mjällby de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det har varit blandade resultat den senaste tiden med förlust mot Sirius, följt av en 2-0 seger mot Öster. Senast blev det oavgjort mot Örebro.
 

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Varbergs BoIS FC det bästa valet här till odds 2.50.

Varbergs BoIS FC vs Mjällby Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0 match som spelades 11 april 2021. Varbergs BoIS FC går in i matchen mot Mjällby med 2-1-0 i bagaget från deras senaste matcherna i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Enligt Allsvenskan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna omgångs 30 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Mjällby kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Varbergs BoIS FC som för närvarande ligger på plats nummer 9 med 37 poäng i den kommande matchen kommande lördag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ryan Moon. Han är toppskytt för Varbergs BoIS FC, för närvarande på 7 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher. 

Mjällby kommer att hoppas att Jacob Bergström hittar nätet igen. Han står på 7 mål den här säsongen och gjorde 3 mål på deras 6 senaste matcher.