Östersund vs Degerfors bästa odds och matchtips

Degerfors ser ut att vinna den kommande matchen på på lördag mot Östersund. Formen ser bra ut , men hemmalaget verkar dock ha hamnat i en svacka på senare tid i Allsvenskan. Östersund har för närvarande plats 16 i tabellen med 14 poäng efter 29 spelade matcher. Med 29 omgångar bakom sig har Degerfors lyckats samla ihop 31 poäng och ligger på plats 14 i Allsvenskan. Östersund är omskakade efter flera raka förluster i Allsvenskan. Deras kommande möte mot Degerfors ger dem dock en möjlighet att återvända till vinnarspåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Östersund vs Degerfors i Allsvenskan

  • Östersund har förlorat de senaste 4 matcherna i rad;
  • Östersund vann inte de senaste 10 matcherna i rad;
  • Östersund vann inte de senaste 4 matcherna i rad hemma;
  • Östersund har förlorat i 6 av de senaste 7 matcher.
  • Degerfors har förlorat i 4 av de senaste 5 matcher;
  • Degerfors släppte in i 19 av de senaste 21 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Degerforss senaste 5 av 7 matcher;
  • Degerfors släppte in de senaste 7 matcherna i rad.

Form: Östersund mot Degerfors

Östersund har stora problem

Resultaten har varit katastrofala för Östersund på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Östersund har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 3-0 mot AIK, innan Mjällby besegrade dem med 2-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även IFK Göteborg tog hem en seger med 4-0.

Degerfors hoppas få stopp på lidandet

Degerfors hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Man har förlorat två av sina senaste tre mot topplagen Häcken och Hammarby. Senast lyckades man dock ta sig tillbaka till vinstkolumnen med en riktigt skön 4-1 seger mot IFK Norrköping.

Eftersom Degerfors både är oddsmakarnas favorit till odds 1.44 och har starkare prestationer på sistone än vad Östersund har visat upp, verkar Degerfors vara det naturliga valet.

Östersund vs Degerfors Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Östersund med sig 3 poäng därifrån i en 3-1-seger. Östersund har vunnit 0%, medan Degerfors har vunnit 100% av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-0-1.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 17 poäng. Även om Östersund inte kommer att ha en möjlighet att komma över Degerfors i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Degerfors, som nu ligger på 14 med 31 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Victor Edvardsen när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Degerfors. Hans säsongssaldo är 14 mål just nu. 

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Östersund är Blair Turgott spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.