Varbergs BoIS FC vs Örebro bästa odds och match tips

En hemmaseger för Varbergs BoIS FC ser ganska säker ut på måndag mot Oerebro på Varberg Energi Arena. Formen är bra, så att spela på hemmaseger verkar väl värt att överväga. Efter 14 matcher är Varbergs BoIS FC rankad som nummer 13 i Allsvenskan med 14 poäng. Det gör ett gap av 2 poäng till Oerebro, som sitter på plats nummer 14 efter de har samlat 12 poäng. Det är tuffa tider för både Varbergs BoIS FC och Oerebro i Allsvenskan. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC VS. Oerebro.

  • Varbergs BoIS FC obesegrade de senaste 4 matcherna på rad;
  • Varbergs BoIS FC obesegrade de senaste 4 matcherna på rad hemma;
  • Varbergs BoIS FC nätade i de senaste 12 av 14 matcher;
  • Varbergs BoIS FC släppte in i de senaste 11 av 13 matcher.
  • Oerebro obesegrade de senaste 3 matcherna på rad;
  • Oerebro släppte in i de senaste 14 av 16 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Oerebro’s senaste 7 av 9 matcher;
  • Oerebro släppte in de senaste 9 matcherna på rad.

Form Varbergs BoIS FC mot Oerebro

Varbergs BoIS FC är svåra att bryta ner.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för Varbergs BoIS FC eftersom de har hållit sin nivå och varken mer eller mindre. I de tre senaste landskamperna för Varbergs BoIS FC gick det så här: den första tog en 2-0 vinst mot IFK Göteborg man och sen blev det 1-1 mot Degerfors. Den senaste matchen blev 0-0 mot Sirius.

Oerebro hoppas på en nystart.

Oerebro hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. I de tre senaste landskamperna för Oerebro gick det så här: den första slutade 1-1 mot AIK man och sen blev det 2-1 vinst mot Sirius. Den senaste matchen blev 2-2 mot Mjaellby.

Eftersom Varbergs BoIS FC både är bookmakarnas favorit till odds 1.85 och har starkare prestationer på sistone än vad Oerebro har visat upp, verkar Varbergs BoIS FC vara det naturliga valet.

Varbergs BoIS FC VS. Oerebro Matchhistorik

Senast dessa landslag ställde upp mot varandra var 23 August 2020, och Varbergs BoIS FC kom därifrån med en 2-1 seger. Varbergs BoIS FC tar sig an Oerebro med 1-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Varbergs BoIS FC och Oerebro för närvarande i 2 poäng och 1 platser. Varbergs BoIS FC kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Oerebro kommande måndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Oerebro är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Varbergs BoIS FC och Oerebro kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Tashreeq Matthews. Han är toppskytt för Varbergs BoIS FC, för närvarande på 4 mål över hela linjen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Oerebro kommer att hoppas att Deniz Hummet hittar nätet igen. Han står på 4 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.