Västerås SK vs Utsiktens BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Västerås SK drar fördel av hemmaplan när Utsiktens BK gästar i Superettan kommande söndag. Västerås SK har ännu inte vunnit någon match den här säsongen, men hoppas samtidigt att omgång 3 ska ge dem första vinsten för det här spelåret. Utsiktens BK går in i denna tredje omgång i Superettan med 3 poäng i bagaget och hoppas kunna dubbla detta i den kommande matchen.

Våra tips

Statistik och fakta för Västerås SK vs Utsiktens BK i Superettan

  • I 8 av de senaste 9 hemmamatcherna Västerås SK har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Västerås SK har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna
  • Västerås SK har inte vunnit 11 av sina senaste 13 hemmamatcher
  • Västerås SK har inte förlorat 8 av sina senaste 10 matcher
  • Västerås SK har spelat oavgjort de senaste 3 hemmamatcherna i rad
  • Utsiktens BK har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
  • Utsiktens BK har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
  • Utsiktens BK har förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad

 

Form: Västerås SK mot Utsiktens BK

Västerås SK fångades av slumpen

Resultaten har varit under all kritik för Västerås SK på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Västerås står helt utan vinst i denna säsong i och med att man förlorade öppningsmatchen mot Brommapojkarna. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 1-1 mot Östersund.

Utsiktens BK är desperata efter poäng.

Nykomlingen har lyckats skrapa ihop tre poäng hittills under säsongen. I öppningsmatchen förlorade man mot Häcken innan man revanscherade sig senast mot Brommapojkarna. De siktar på att behålla tempo för resten av säsongen.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande två poäng och sex platser. Den här tredje omgången kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Västerås SK och Utsiktens BK slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på söndag.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Lucas Hedlund när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 2 matcherna för sitt lag Utsiktens BK. Hans säsongssaldo är 2 mål just nu.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Västerås SK är Erik Bjoerndahl spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.