Elfsborg vs IFK Värnamo: Bästa oddsen och matchtipsen

Elfsborg gör sig redo för striden mot IFK Värnamo vid Borås Arena på söndag, en match i omgång 3 av Allsvenskan. Ingen drömstart för Elfsborg den här säsongen. De har fått nöja sig med en enda poäng hittills i Allsvenskan. IFK Värnamo har inget att visa upp från de första matcherna i Allsvenskan så när de går in i omgång 3 är det upp till bevis.

Våra tips

Statistik och fakta för Elfsborg vs IFK Värnamo i Allsvenskan

  • Elfsborg har inte förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
  • Elfsborg har vunnit 3 av sina senaste 4 hemmamatcher
  • Elfsborg har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Elfsborg har inte vunnit 3 av sina senaste 4 matcher
  • IFK Värnamo har släppt in i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
  • IFK Värnamo har förlorat de senaste 4 bortamatcherna i rad
  • IFK Värnamo har inte vunnit de senaste 6 matcherna i rad

 

Form: Elfsborg mot IFK Värnamo

Elfsborg har det tungt

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Elfsborg de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Elfsborg har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste två matcherna. Först förlorade man med 2-0 mot Mjällby och i sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 1-1 mot Malmö FF vilket gav en poäng.

IFK Värnamo fortsätter att se bleka ut

IFK Värnamo tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. IFK Värnamo har sett rätt bleka ut på den senaste tiden,. I premiären förlorade man mot IFK Göteborg och efter det spelade man lika mot Sirius.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Elfsborg ha goda chanser att vinna mot IFK Värnamo.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Elfsborg och IFK Värnamo för närvarande i noll poäng och ett placeringar. Elfsborg kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från IFK Värnamo kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att IFK Värnamo är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Elfsborg och IFK Värnamo kommer att sluta.

Skytteligan

Rasmus Alm är en av spelarna i Elfsborg som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 0 mål denna säsong. IFK Värnamo ställer hoppet till Abdussalam Magashy som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.